avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fondul de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fondul de rulment

cum se returneaza fondul de rulment?daca proprietarul a decedat si in acest moment are fond de rulment 15 lei(dupa 30de ani de locuit in acelasi bloc si acelasi apartament)eu in calitate de mostenitor ce suma trebuie sa primesc?nu se indexeaza conform inflatiei?
Cel mai recent răspuns: patrician , utilizator 12:58, 25 Noiembrie 2010
stimatedomn sau doamna......ma indoiesc ca ceva pe aceasta lume va da dreptul sa ma luati "peste picior".problema mea nu este mostenirea in sine ci neregulile pe care le-am descoperit in asociatia de proprietari...........daca doriti sa dati raspuns la niste intrebari.........dati dovada de bun simt si respect daca nu........utilizati site-uri care sa va satisfaca necesitatile...........si pt cultura dvs., da mi s-a spus ca aceasta era suma pe care o avea dupa atatia ani...........desi a platit in fiecare an si nu a vut niciodata restanta la intretinere........
nima a scris:

........ da mi s-a spus ca aceasta era suma pe care o avea dupa atatia ani...........desi a platit in fiecare an si nu a vut niciodata restanta la intretinere........

Ce a platit in fiecare an? (sublinierea imi apartine)

Interventie moderator
Am rugamintea sa incheiati aici schimbul de replici offtopic.
D-na Elga50 , imi cer mii de scuze, este ultima postare pe aceasta tema.
,, neregulile pe care le-am descoperit in asociatia de proprietari"
Ce nereguli ati descoperit d-na, ati luat actele la verificat, sa vedeti despre ce este vorba?
Eu cred ca raposatul (D-zeu sa-l ierte), nu a vrut sa-si actualizeze fondul de rulment, asa cum ,,zice'' legea 230/2007- prin H.G.1588/2007. Dati pe GOAGAL(vorba lui Vanghelie), 1588 / 2007, si cititi art. 24 alin. (1), (2), (3), (4).
Presupun ca va adresati lui @numa :)
Textul acestor legi se afla in link-uri si in sectiunea noastra la primul topic Documentatie specifica asociatiilor de proprietari.
Da, ma adresam d-nei Nima, care scria pe 24 noiembrie 2010 , 19:32
,,,, neregulile pe care le-am descoperit in asociatia de proprietari"...........................
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de rulment Silvia Elmas Silvia Elmas Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma ajutati cu informatii legate de colecatrea fondului de rulement. Pana la aceasta data am adunat la fondul de rulment ... (vezi toată discuția)
Restituirea unei parti din fondul de rulment Diana-D Diana-D Sunt proprietara din 1998 a unui apartament obtinut in urma unei mosteniri. Fondul de rulment pe care, potrivit spuselor administratiei, il detin in acest ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment loredana7703 loredana7703 Buna seara! Am cumparat o garsoniera de la cineva care si-a ridicat fondul de rulment si cand m-am dus sa platesc intretinerea d-na de la asociatia mi-a spus ... (vezi toată discuția)