buna seara!as avea o intrebare:de curand am achizitionat un automobil audi a4 2005 euro 3 si as dori sa o inscriu,insa nu stiu cum sa procedez.taxa costa 2000 de euro si de aceea am indoieli.nu stiu daca se pot recupera banii dupa aceea.mai e putin timp pana ce taxa se va dubla si poate ar fi mai bine sa o inscriu si apoi sa vad daca pot recupera banii.sunt din rm sarat.judetul buzau.multumesc:">
PAI TREBUIA ATUNCI DACA CURTEA DE APEL RESPINGE ASTFEL DE CERERI SA NU INCEPETI PROCEDURA PREALABIL, ACUM TREBUIE DUPA CE VA VINE RASP DE LA ANAF SA FACETI ACTIUNE IN INSTANTA IN TERMEN DE 6 LUNI DE CAND VA VINE RASPUNSUL,POATE VINE RASPUNS FAVOERABI NOUA DE LA CURTEA EUROPEANA SI ATUNCI SI CURTEA DE APEL ISI SCHIMBA OPTICA.
NU PUTETI APELA DIRECT LA CURTEA EUROPEANA DECAT DUPA CE AVETI O HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA.
Cu siguranta va fi un raspuns negativ, din experienta mea la nici o cerere de restituire fie ca a fost vorba de Brasov, Slatina sau Bucuresti, nu mi s-a raspuns favorabil....insa instanta competenta sa judece in fond este Tribunalul iar nu Curtea de Apel.
Din experienta mea in astfel de cauze oricare ar fi solutia de la Tribunal ,AFM,AFP fac recurs!
Pe decizia Curtii de Apel scrie IREVOCABILA!
Pozitia Curtii de Apel conteaza cand analizezi o astfel de cauza.
La Curtea de Apel Oradea aceste cazuri sunt admise in proportie de 100%.
Cei care ati pierdut la Tribunale in alte judete, sau cei care aveti emotii cu privire la Curtile de Apel care resping astfel de actiuni, ar fi minunat sa depuneti/mentionati practica judiciara de la Curtea de Apel Oradea, si in acest fel sigur nu o sa mai pierdeti.
Exemplu va pot da dosarul 228/111/2010 si 544/111/2010(de pe portalul Curtii de Apel Oradea), sunt ale cumnatei mele si a nasei ei, si au fost pronuntate acum in luna decembrie, cand o sa le primeasca acasa o sa le scanez sa le poata accesa toata lumea.