In luna ianuarie am divortat de comun acord de sotia mea si am semnat impreuna un acord in care am convenit ca baitelul nostru(4 ani) sa fie crescut de sotie, cuantumul pensiei alimentare si programul de vizita,
Eu am respectat tot ce am convenit si bineinteles ca am cumparat haine,mancare si am contribuit in plus pentru gradinita,Sotia mea insa imi face greutati in respectarea dreptului de a vorbi la telefon cu copilul si imi fixseaza ea un program de vizitatare trunchiat su cum doreste,Ce pot face sa se respecte Hotararea Judecatoreasca ?
In primul rand va multumesc pentru sfaturi.In al doilea rand as dori sa intreb daca de sarbatori cand iau copilul nu-l aduc dupa 2 zile ci dupa vacanta -asa cum este stipulat in Hotararea Judecatoreasca ar fi vreo problema ?
Poate nu m-am exprimat eu bine. Conform Hotararii judecatoresti as avea dreptul la Vacanta de Iarna dar fosta nu vrea sa-l lase decat 3 zile.Iar eu ma gandeam sa-l iau si sa nu-l aduc decat la sfarsitul vacantei asa cum a semnat (prin acordul partilor) si cum a stabilit si TribunaluOricum imi face numai mizerii. Nu-mi da copilul la telefon si noaptea imi da mesaj ca nu vreau eu sa vorbesc cu el. Muta copilul de la o gradinita la alta si nu-mi spune unde este si ma invinovate ca nu ma interesez,etc..........
Din pacate copilul meu este foarte marcat de toate evenimentele.........
Vizita copil
Maciprian
Buna ziua
Sunt divortat si fosta sotie ma ameninta ca nu ma mai lasa sa vad copilul daca il mai iau la noua mea casa si in prezenta noii mele partenere .
In ... (vezi toată discuția)