avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare privind constructiile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare privind constructiile

stau intr-un bloc cu 8 etaje, la etajul 3, in sectorul 2.
de curand, langa acest bloc a inceput constructia unui alt imobil p+5.
problema mea este ca acesta se construieste pe partea pe care eu am balconul.
pe langa discomfortul creat de acoperirea intregului meu apartament si lipsirea de luminozitate de acum inainte, distanta dintre marginea balconului meu si imobilul respectiv este de 107 cm iar de la peretele blocului la constructie de 240 cm.
Respecta aceasta constructie legislatia in vigoare?
Cel mai recent răspuns: axl4life , utilizator 21:30, 19 Ianuarie 2011
Am depus o sesizare la primaria sector 2 inca de pe 10.11.2010, insa termenul e de 30 de zile si inca mai am de asteptat...
Slabe sanse sa primesc un raspuns mai devreme.
Va voi comunica punctul lor de vedere!
Au venit si raspunsurile de la Primaria Sector 2.
Cum era de asteptat ei considera ca ce se intampla este perfect legal.
Am solicitat sa mi se puna la dispozitia documentele prin care s-a emis autorizatia si surpriza, nu mi s-a aprobat.
De ce? Nu se stie...
In concluzie caut un avocat priceput in asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin cu constructie zgomotoasa catalina_mmc catalina_mmc Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in ... (vezi toată discuția)
Sistare lucrari de constructii ALRR ALRR BUNA ZIUA! AM CUMPARAT UN TEREN DE 402 MP PE CARE AM OBTINUT AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE. IN PARTEA DE NORD A TERENULUI MEU ESTE ... (vezi toată discuția)
Constructie care nu indeplineste distanta fata de gardul vecinului maur maur Buna ziua. Vecinul a construit o casa la o distanta de aprox. 45 cm,de gardul meu si nu are nici autorizatie de constructie. Este legal si daca nu ce se ... (vezi toată discuția)