avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de administrare cu o persoana juridica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de administrare cu o persoana juridica

Legea 230/2007 Art. 35
(1) Pentru activitatea de administrare care include activitati de administrare tehnica, de contabilitate si casierie, asociatia de proprietari poate angaja fie persoane fizice atestate pentru functia de administrator de imobile, fie poate incheia contract de administrare cu persoane juridice specializate si autorizate, care au ca obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari sau care au ca activitate principala administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract. Administratorilor de imobile li se aplica in mod corespunzator prevederile art.21 alin.(2) si art.22 din prezenta lege.

Va rog sa imi spuneti, care este situatia unui contract incheiat din eroare de o asociatie de proprietari pentru activitatea de administrare, cu o societate care nu indeplineste conditiile impuse de Legea 230/2007. Cum poate actiona asociatia in consecinta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 12:46, 28 Noiembrie 2010
@zaharia65_2
Va multumesc f.f. mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragerea la raspundere a comitetului executiv. iriiri iriiri Buna ziua, Am o intrebare privitor la tregerea la raspundere a comitetului executiv al unui bloc de locatari.Cum sta problema. In AG a fost aleasa o noua ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari cameliaccm cameliaccm Poate sa demita un presedinte de asociatie a locatarilor, administratorul fara acordul comitetului si a cenzorilor? (vezi toată discuția)
Reziliere contract administrator/asociatie de locatari automobilistul automobilistul la inceputul lunii mai am fost numit in functia de presedinte al asociatiei de locatari din blocul in care locuiesc. nu ma consider persoana potrivita pentru ... (vezi toată discuția)