avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz penal?

Buna ziua.Am si eu o problema ,grava,zic eu.Pe rolul tribunalului se afla un dosar civil privind beneficiul contractului de inchiriere a spatiului,in urma divortului,La primul termen s-a depus o cerere de interventie in nume propriu unde se incearca
pacalirea 'instantei,cerere depusa de mama sotului in care spune ca spatiul i-a apartinut in totalitate si ne-a fost atribuit datorita ei dupa ce ne-am casatorit,si ca sotul meu a locuit cu dumneaei,fals,spatiul nu i-a apartinut niciodata in totalitate,dumneaei a locuit cu o alta familie si sotul meu nu a locuit niciodata cu mama lui,ba mai mult dumneaei avea cerere depusa pt extindere,dar primaria a considerat sa ne atribuie noua spatiul,a fost doar o intamplare,desi aveam contract nu ne-am putut ocupa spatiul decat cu o hotarare jud executorie dupa 2 ani de la incheierea contractului,si ne-a mai chinuit alti ani incercand sa dovedeasca imposibila convietuire cu noi ponegrindu-si fiul.Daca acea cerere de interventie este un caz penal,va rog sa-mi spuneti si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?Mii de multumiri!
este o forme pe cale de exceptie
ba da daca dovediti ca a mintit
va multumesc!plangerea penala se depune la...?
Nu va hazardati cu plangerile penale daca nu aveti dovezi...exista si infractiunea de denuntare calomnioasa. mai bine epuizati calea civila
am o adeverinta de la evidenta populatiei cu domiciliul sotului meu din 1983,mama sa locuieste din '86,am hotarari jud in care mama sa cere extinderea si arata cine a locuit cu dumneaei cerand rezilierea contractului de inchiriere deoarece numitul,nu fiul sau,este un individ extrem de periculos,avand antecedente penale ,furturi prin efractie,si le pune viata in pericol.

Alte discuții în legătură

Unde depun plangere penala pentru marturie mincinoasa ? mouz mouz Buna seara , Am fost anuntat de catre mama mea ca : un\\" prieten de familie \\" care se tine de 3 -4 ani dupa ea , a fost la parchet si pe langa numele ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)
Elemente constitutive ale infractiuni VONPAUL006 VONPAUL006 Intr-o actiune piritii prezinta in intimpinare lucruri mincinoase. Am sesizat Parchetul pentru fals de declaratii, art.292 C.P. Parchetul in ... (vezi toată discuția)