Buna ziua.Am si eu o problema ,grava,zic eu.Pe rolul tribunalului se afla un dosar civil privind beneficiul contractului de inchiriere a spatiului,in urma divortului,La primul termen s-a depus o cerere de interventie in nume propriu unde se incearca
pacalirea 'instantei,cerere depusa de mama sotului in care spune ca spatiul i-a apartinut in totalitate si ne-a fost atribuit datorita ei dupa ce ne-am casatorit,si ca sotul meu a locuit cu dumneaei,fals,spatiul nu i-a apartinut niciodata in totalitate,dumneaei a locuit cu o alta familie si sotul meu nu a locuit niciodata cu mama lui,ba mai mult dumneaei avea cerere depusa pt extindere,dar primaria a considerat sa ne atribuie noua spatiul,a fost doar o intamplare,desi aveam contract nu ne-am putut ocupa spatiul decat cu o hotarare jud executorie dupa 2 ani de la incheierea contractului,si ne-a mai chinuit alti ani incercand sa dovedeasca imposibila convietuire cu noi ponegrindu-si fiul.Daca acea cerere de interventie este un caz penal,va rog sa-mi spuneti si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?Mii de multumiri!
am o adeverinta de la evidenta populatiei cu domiciliul sotului meu din 1983,mama sa locuieste din '86,am hotarari jud in care mama sa cere extinderea si arata cine a locuit cu dumneaei cerand rezilierea contractului de inchiriere deoarece numitul,nu fiul sau,este un individ extrem de periculos,avand antecedente penale ,furturi prin efractie,si le pune viata in pericol.