avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras de carte funciara-nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras de carte funciara-nelamurire

Buna ziua.Am si eu o nelamurire in legatura cu extrasul de carte funciara.Am unul din anul 2000 in care este mentionat ca tatal meu detine o jumatate din casa in care locuim(jumatate care ii revine ca mostenire de la tatal sau) si cealalta jumatate este bun dentinut in comun cu sotia(mama mea).Intre timp mama a murit,iar noi nu am facut succesiune.Am avut nevoie de un extras nou zilele acestea si am constatat ca acolo este trecut tata ca unic proprietar.Este normal asa sau trebuia sa apara si mama?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:03, 28 Noiembrie 2010
In temeiul art 22 din L nr 7/1996 solicitati la OCPI eliberarea extrasului de CF cu anexe
Multumesc pentru raspunsuri,maine merg la OCPI sa vad despre ce este vorba.
daca cereti un extras complet veti vedea ca e imposibil ca doar tatal dvs sa fie trecut ca singur proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune DepResurseUmane DepResurseUmane In urma decesului tatalui, mama a dezbatut mostenirea numai a unei parti din avere, si anume a apartamentului (mie mi se cuvin 2/8). Casa de la tara nu a ... (vezi toată discuția)
Cum se împarte o casa și terenul aferent smcdali smcdali Bună ziua, tatăl meu a decedat de curând. Casa și terenul nu știu, încă, dacă au fost trecute pe numele bunicului sau al tatălui meu.. De fapt nu am ... (vezi toată discuția)
mostenire-partaj succesoral - cota descendent oana1920 oana1920 buna seara tatal meu a murit acum 1 an jumatate,mama a ramas in garsoniera,bun comun,eu am dreptul la casa? si daca cumva a instrainat o fara sa spuna ... (vezi toată discuția)