avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
nu prea am la mine pe reale, nu am ajuns inca ....
1 poate fi autor in materia jonctiunii posesiilor
a - posesorul anterior care a transmis posesia catre posesorul actual
b - proprietarul
c - detentorul
d- posesorul anterior care a fost deposedat de posesorul actual
e- uzurpatorul care apoi a transmis posesia catre posesorul actual
ori ma tampesc eu ori incep sa sesizez chichite in raspunsuri:

Prescriptia implinita
a - poate fi invocata de instanta din oficiu
b - nu poate fi aplicata de instanta din oficiu
c - nu poate face obiectul unei renuntari valabile din partea celui in favoarea carui a operat

intre timp m-am luminat singura ... de data asta nu le iau de bune raspunsurile trebuie sa pricep :O
[ link extern ]
dupa amiaza placuta sa aveti
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
ce-ti veni???
la un moment dat, ni se pare ca nu mai stim....regulile de la prescriptie, se coroboreaza cu cele de la executarea obligatiei....raspuns: a
la intrebarea anterioara: a, e
bine mah =D>
nu stiu ce-mi veni ... sper ca e o faza asta prin care trec in care mi se pare ca nu mai stiu nimik ....
[ link extern ]

punctul 13
6) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor ce urmează a se desfăşura în anul 2011.
- hai ca parca simt iar adrenalina cum incepe sa curga prin vene ...

punctul 18

3) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 31488/1154/2010 privind unele propuneri referitoare la recrutarea şi formarea iniţială a judecătorilor şi procurorilor.
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)