avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
super tare
[ link extern ]
citesc orice altceva decat tematica pentru examen...pana se hotareste ceva...cat de cat inteligibil
de pe site-ul [ link extern ]
"Lege pentru instituirea unei măsuri referitoare la admiterea în magistratură în perioada 2010-2011

În temeiul art. 6 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Justiţiei supune dezbaterii publice Proiectul de lege privind instituirea unei măsuri referitoare la admiterea în magistratură în perioada 2010-2011

Propunerile şi observaţiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiţiei, str. Apolodor, nr.17, sector 5, Bucureşti, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail ipetre@just.ro.

Hai sa-i scriem si d-lui Petre, poate ne-o lamuri careva#-o
pai prin proiectul asta practic pot sa dea examen la INM si in vara ... atat... de noi nu e vorba ... pe de alta parte explicati-mi voi mie cum
din posturile vacante la 1 octombrie 2010 - 418 posturi de judecător şi 492 posturi de procuror, astia spun acum ca sunt 55 posturi vacante de judecator??? si daca scadem posturile alocate pt noiembrie de 60 la judecatori + 100 la capacitate si tot raman muuuuuuuuult mai multe de 55 .... e ciudat ce se intampla ...
fiecare cu ale sale....se numeste abuz in serviciu cumva?:D e vorba de raspunsul la ultima mea intrebare...:D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)