avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Mai, ce tacere " asurzitoare":D
Voi chiar ati trecut la treaba?
La care treaba.....la aia sau la " ailalta"?:D
eu citesc din "mica reforma"....si imi dau seama tot mai mult ce dobitoci sunt cei care ne conduc:
ex. penal general au facut modificari care nu se pot aplica sau se poate ajunge la paradoxuri:cel care savarseste o tentativa la infr de inselaciune poate lua o pedeapsa mai mare decat cel care a sav o infr extrem de grava cu consecinte deosebit de periculoase, pentru ca i s-a oferit posibilitate sa achite paguba .art 74 ind 1 CP:O
eu ma uit la desene animate...glumesc, evident :D
chiar am avut treaba; acum sa-mi iau din nou cartea in brate:D vreo 2 ore....
Salutare, ce mai faceti, dragelor?
Am inceput si eu. De azi! Cu izvoarele raportului juridic civil. Nici macar cu actul juridic civil, ci cu un etaj mai jos, cu raportul juridic civil, adica de la Adam incoace...:D Asa-mi trebuie!
Buna dimineata si :coffee: de rigoare ... azi e joi si aproape a mai trecut o saptamana ... timpul tace si zboara ... o zi buna si spor
Edit
Tocmai am terminat de citit ce s-a mai postat pe dincolo :stunned: vai de capul meu la ce s-a ajuns ... ala nu mai e topic dedicat magistraturii ci unul in car isi sar la gat ... din cate tin eu minte intre noi pe vremea topicului Noiembrie 2010 nu s-a intamplat niciodata asa ceva si asta spune multe ... ma bucur ca sunt cu voi =D>
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)