eu citesc din "mica reforma"....si imi dau seama tot mai mult ce dobitoci sunt cei care ne conduc:
ex. penal general au facut modificari care nu se pot aplica sau se poate ajunge la paradoxuri:cel care savarseste o tentativa la infr de inselaciune poate lua o pedeapsa mai mare decat cel care a sav o infr extrem de grava cu consecinte deosebit de periculoase, pentru ca i s-a oferit posibilitate sa achite paguba .art 74 ind 1 CP:O
Salutare, ce mai faceti, dragelor?
Am inceput si eu. De azi! Cu izvoarele raportului juridic civil. Nici macar cu actul juridic civil, ci cu un etaj mai jos, cu raportul juridic civil, adica de la Adam incoace...:D Asa-mi trebuie!
Buna dimineata si :coffee: de rigoare ... azi e joi si aproape a mai trecut o saptamana ... timpul tace si zboara ... o zi buna si spor
Edit
Tocmai am terminat de citit ce s-a mai postat pe dincolo :stunned: vai de capul meu la ce s-a ajuns ... ala nu mai e topic dedicat magistraturii ci unul in car isi sar la gat ... din cate tin eu minte intre noi pe vremea topicului Noiembrie 2010 nu s-a intamplat niciodata asa ceva si asta spune multe ... ma bucur ca sunt cu voi =D>