avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

vreti sa va fac socoteli si pt.etapele urmatoare??:P
II etapa: testare psihologica
III etapa: spete (cu coduri pe masa :D), nota minima 5

atentie la grila de cunostinte juridice trebuie facut de minim 7,1 pentru ca media primei etape sa iasa 5 :D
voi, cu vechime veti face la grila de 7,1, dar cei fara vechime (care aplauda pe site-ul csm noile modificari) vor face spete de 5?????? eu nu cred!=D>=D>=D>

nu stiu de ce nu recunosc ca le pare rau ca nu au vechimea ca sa fi putut participa si ei la examen in forma inca actuala... mie imi pare rau ca nu am avut oportunitatea asta mai repede si sper sa o mai am macar inca o data ... dar asta e calitatea oamenilor din pacate ...
daxia, nu te mai enerva :D
pana la urma, s-ar parea ca anul asta ...noi suntem cei avantajati...ati vazut socotelile de medie de intrare....la inm vor intra cei cu experienta (ca in facultate mai mult decat spete cum se inmulteau dacii si romanii...), iar pe post...vor intra tot cei cu experienta....si de la anul....vor intra la inm cei cu experienta care stiu limba romana si o limba straina (franceza/engleza si nu finlandeza:D)
Buna dimineata, :hm: pufosilor !!!
Dexia, nu ma mira ca unii gandesc asa, mai ales ca individul nu cred ca a inteles exact mesajul tau avand in vedere raspunsul dat. O fi vreun papa lapte care din dorinta de a da bine si a-l peria pe CD a considerat el ca e mai bine sa te atace pe tine.
Nu-ti bate capul, indivizi de genul asta nu merita bagati in seama.
O zi excelenta va doresc :coffee:
d-apoi aveti voi mare dreptate ... dar mie imi cam sare tandara destul de repede si in plus linsul in k.... (scuzati expresia) pe mine chiar ma scot din tzatzani, e plina administratia de specimene de genul asta si din pacate se pare ca e sport national :stunned: ...
stiti de ce imi este frica de Rationamnetul logic....prietena mea -cea care e jud la Pitesti- a data la INM de 3 ori si ghici la ce proba a picat de 2 ori?

Eu citesc "unificarea practicii":D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)