avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
1. Stiam ca CD a facut INM-ul . de-aia nici nu ma mai complic, iar HD -dupa fata- va pot spune ca e un om usor influentabil....si stiti cum se merge la noi in Romanica....daca iti dau votul meu, te am la manaX-(
2. sa ma lase cu lb. lor straina...cati din magistratii din sistem o stiu?
EX.:eu am facut master pe Dr comunitar acum 4 ani...si la referatele despre institutiile europene am tradus de pe site-urile lor, punand, bineinteles footnote cu adresa web....stiti ce mi-a spus un profesor universitar, procuror cu vechime....si pe vremea aceea mai si conducea un parchet....D-RA, VA BATETI JOC DE MINE?:O
3. mie RATIONAMENTUL JURIDIC imi da fiori....spuneti-mi si mie o modalitate de a aprofunda acest "subiect"...eu nu reusesc sa pricep si gata....#-o:hammer::help:

Eu am o presimtire sumbra de ceea ce se va intampla cu ex. ns....
da-l ....de rationament juridic! mi-o fur, ca am inceput sa vorbesc urat :fight:
exista un manual de rezolvare a testelor de logica....trebuie sa treci de prima proba: grila de cunostinte juridice :D si apoi te mai gandesti ce faci cu restul....si nu uita: care ce pondere are :P
ma duc sa-mi savurez :coffee:
m-am uitat pe csm la "comentarii"....e maaaare gradina Domnului si neimprejmuita!!!!
rexone a scris:

da-l ....de rationament juridic! mi-o fur, ca am inceput sa vorbesc urat :fight:
exista un manual de rezolvare a testelor de logica....trebuie sa treci de prima proba: grila de cunostinte juridice :D si apoi te mai gandesti ce faci cu restul....si nu uita: care ce pondere are :P

poate ca ti se pare hilar, dar dupa propunerilor "stimabililor" se va modifica ponderea RL, in sensul cresterii....iar GHIDUL ala...e frectie la piciorul de lemn.
si va garantez ca-l vor introduce si la concursul ns.X-(
sa vedem....
I etapa: grila cunostinte juridice 70% nota minima 5
rationament logic 30% fara prag minim de promovare

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)