avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata! Am revenit si eu dupa o zi de concediu.....Am terminat cu penalul general si ieri am inceput penalul special.
Azi am si sedinta.....sunt si obosita, vreau acasa:((
buna dimineata si :coffee: de rigoare ... hai sa nu fim pesimisti ca nu ne facem bine deloc ... pe dincolo iar se iau la paruiala si nu inteleg de ce in conditia in care chiar modificat regulamentul limba straina se va introduce numai din 2012 ... daca vor sa ajunga sa dea examen din ea si sa pice examenul de anul asta n-au decat :tooth: ... eu vreau sa imi imbunatatesc cunostintele lingvistice in calitate de magistrat (am dat bac din franceza + engleza am perfectionat-o in facultate) ... daca e sa se faca schimbari majore se vor realiza pana la pasti, ma gandesc ca nu is chiar atat de batuti in cap incat sa schimbe regulile jocului cu putin timp inainte de examen ... asa ca hai sa continuam cu studiul ca deocamdata faptul ca trebuie sa stim mai bine materia e singura certitudine ...
daxia0022 a scris:

buna dimineata si :coffee: de rigoare ... hai sa nu fim pesimisti ca nu ne facem bine deloc ... pe dincolo iar se iau la paruiala si nu inteleg de ce in conditia in care chiar modificat regulamentul limba straina se va introduce numai din 2012 ... daca vor sa ajunga sa dea examen din ea si sa pice examenul de anul asta n-au decat :tooth: ... eu vreau sa imi imbunatatesc cunostintele lingvistice in calitate de magistrat (am dat bac din franceza + engleza am perfectionat-o in facultate) ... daca e sa se faca schimbari majore se vor realiza pana la pasti, ma gandesc ca nu is chiar atat de batuti in cap incat sa schimbe regulile jocului cu putin timp inainte de examen ... asa ca hai sa continuam cu studiul ca deocamdata faptul ca trebuie sa stim mai bine materia e singura certitudine ...
Mie una nu m-e teama de proba cu limba straina. Am temrinat liceu cu profil de francxeza-engleza, chiar nu mi-e teama deloc. Esential e sa trecem , oricum, de grila eliminatorie din cunostinte teoretice de drept, daca nu trecem de ea, ce importanta mai are limba straina sau rationamentul logic? Si oricum.....intotdeauna va conta mai mult ca pondere grila din teorie decat rationamnetul logic sau limba straina sau orice alte probe
vreti sa va fac socoteli si pt.etapele urmatoare??:P
II etapa: testare psihologica
III etapa: spete (cu coduri pe masa :D), nota minima 5

atentie la grila de cunostinte juridice trebuie facut de minim 7,1 pentru ca media primei etape sa iasa 5 :D
voi, cu vechime veti face la grila de 7,1, dar cei fara vechime (care aplauda pe site-ul csm noile modificari) vor face spete de 5?????? eu nu cred!=D>=D>=D>
Raspunsul era evident, dar nu pentru distinsa candidata. Probabil termenul “intrare in vigoare a legii” nu are nicio semnificatie pentru domnia sa…

Comentariu prin florin — 18/01/2011 @ 4:34 PM

acesta este un comentariu postat pe blogul d-lui Danilet .... mai a reusit sa ma enerveze ...:rtfm: ... n-oi fi stiind eu ce inseamna "intrarea in vigoare" da nici el habar nu are cand intra legile noi in vigoare ...
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)