daxia0022 a scris:
buna dimineata si :coffee: de rigoare ... hai sa nu fim pesimisti ca nu ne facem bine deloc ... pe dincolo iar se iau la paruiala si nu inteleg de ce in conditia in care chiar modificat regulamentul limba straina se va introduce numai din 2012 ... daca vor sa ajunga sa dea examen din ea si sa pice examenul de anul asta n-au decat :tooth: ... eu vreau sa imi imbunatatesc cunostintele lingvistice in calitate de magistrat (am dat bac din franceza + engleza am perfectionat-o in facultate) ... daca e sa se faca schimbari majore se vor realiza pana la pasti, ma gandesc ca nu is chiar atat de batuti in cap incat sa schimbe regulile jocului cu putin timp inainte de examen ... asa ca hai sa continuam cu studiul ca deocamdata faptul ca trebuie sa stim mai bine materia e singura certitudine ...
Mie una nu m-e teama de proba cu limba straina. Am temrinat liceu cu profil de francxeza-engleza, chiar nu mi-e teama deloc. Esential e sa trecem , oricum, de grila eliminatorie din cunostinte teoretice de drept, daca nu trecem de ea, ce importanta mai are limba straina sau rationamentul logic? Si oricum.....intotdeauna va conta mai mult ca pondere grila din teorie decat rationamnetul logic sau limba straina sau orice alte probe