avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
si pt ca am ajuns la exceptiile de la principiul relativitatii efectelor actului juridic ... intrebare ... boroi zice ca unica exceptie stipulatia pt altul ...
[ link extern ]
zice ca si simulatia e exceptie de la relativitatea efectelor actului juridic ... cum o retii?
rexone a scris:

pai ce-ai vrea sa-ti raspunda? nu stiu/nu stim! prin vara se vor gandi care ar fi data prielnica pt.sustinerea concursului, vor supune la vot, in plen, vor adopta, publica....si vezi cata munca prespune pt.ei un amarat de concurs???? si tu pui astfel de intrebari::fight:

DA asta vreau ... sa recunoasca ca e varza tot sistemul si sa isi respecte promisiunile facute in timpul campaniei pt CSM ... dar e prea mult sa am astfel de pretentii ... si as vrea sa se clarifice de acum nu din vara ce naiba ... zici ca traim in Africa ...
Daxia, ti-a raspuns Danilet:
"Raspunsul este evident: dupa legile care vor fi in vigoare la momentul publicarii anuntului cu privire la concurs (nu examen)."

imi dati voie::rofl::tooth::duh::strambatura::sorry::sticktongue:
daxia0022 a scris:

si pt ca am ajuns la exceptiile de la principiul relativitatii efectelor actului juridic ... intrebare ... boroi zice ca unica exceptie stipulatia pt altul ...
[ link extern ]
zice ca si simulatia e exceptie de la relativitatea efectelor actului juridic ... cum o retii?

si ca unii si ca ceilalti...si contesti intrebareaX-(
daxia0022 a scris:

[ link extern ]
exceptia veritabila de la relativitate este stipulatia pt.altul; simulatia este exceptie aparenta de la relativitate deoarece dreptul tertului de a invoca actul public/de a opta intre actul public/secret are ca izvor LEGEA si nu conventia partilor creatoare de simulatie
eu asa am invatat, asa am retinut, nu-mi mai bat capul cu altceva;
doar cartea de reale am schimbat-o, desi nu ma pot vaita ca am scrantit ceva la reale la "concurs"(nu examen):D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)