avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Am ajuns si eu acasa dupa ... ce n-am rezolvat nimic!!! M-am apucat de continuarea penalului general .... inceput anul trecut, dupa cum spuneam .... si n-am citit 2 randuri ... bubuie centrala ... sare apa ca din gheiser .... da', deci unde am ramas?! .... internarea medicala .... daca n-o mai apare altceva ... poate ajung la urmatoarea masura inainte de examen :duh:....
daxia0022 a scris:

sunt curioasa daca va raspunde ...
[ link extern ]

Buna seara doamnelor,
Se cunoaste ca domnul Danilet a terminat INM-ul si asta nu este doar pozitia dansului ci si a altor actuali membri CSM care au terminat acest institut.
Din raspunsul primit de tine (care nu a fost complet) e clar ca CD ar vrea ca toti sa intre prin INM si abia apoi magistrati. Asta inteleg eu din mesajul lui si nu este singurul.
Refuz sa ma stresez legat de materia dupa care dam examen.Oricum va fi la fel pentru toata lumea .Sunt la contracte pt ca am inceput cu ele.Ma necajesc ca nu am elan si spor.Si azi a fost o zi complet pierduta.:(
Marty, tot asa refuz si io!:D
Azi m-am trezit si am citit " niste infractiuni"( laudati-ma :D ).
Si pt ca am mai avut otara de timp la dispozitie am rasfoit forumul asta si....am constatat ca " pe dincolo" de cearta continuu-se ataca , se contracareaza, nu stiu care-i d.le mai capabil, mai destept si mai inteligent.:D
Motivul " galcevei" - lb straina propusa pt examen!
Mai, drept sa va zic nici eu nu sunt un as in lb engleza (poate ca e si vina mea, poate e si vina " contextului" in care m-am aflat- eu in scoala generala am invatat rusa, ca pe vremea aia, pe la tara, asa era...:D , iar in liceu m-au " zvarlit" direct la engleza anul V de studiu , deci..... ); da nu asta e problema- putem probabil, sa ne acoperim acest " gol"; problema e modul de abordare pe care il au cei care azi-maine sunt magistrati si cei care vor sa ajunga magistrati- vrajeli de genul " trebuie facuta reforma in justitie" sunt hilare daca prin asta intelegem indesarea pe gat obligatoriu, a lb engleze sau franceze la admiterea in magistratura- sau poate asa e bine- reformam d.le de la baza si pana ajungem la varf...........

No, amu' va tzuc si va doresc o zi buna ( mai, avand in vedere " noile tendinte" sa nu uitati azi de filologie- lb engleza si de filozofie - eseu, asta printre mormanele de dosare, situatii statistice si probleme de tot soiu' de care o sa dati ( daca va enerveaza careva, sa-i faceti " un eseu" si trantiti pe-acolo si cateva replici in engleza ca sa nu va iesiti din mana :D )
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
ContSters179856, utilizator
buna dimineata!!!!
sa va intreb ce servim azi???? eu incep dreptul de proprietate publica :D
referitor la modificarile aduse "intrarii in magistratura".....pe mine nu ma deranjeaza nici limba straina (pun mana pe carte si ajung la ce nivel vor ei:P), nici limba romana (pt.asta vor eseu, ca e multi care nu stie sa vorbeste:tooth:), ci ma deranjeaza faptul ca nu au facut public, din timp (intr-o tara civilizata asta se intampla cam in 2 ani), faptul ca urmeaza sa nu mai organizeze concurs (imi vine sa scriu mereu examen!) conf.art.33, ca toata lumea va face inm....si atunci, tot omul ar fi stiut din timp ce are de facut si nu s-ar mai fi facut atatea discutii....dar, ei nu spun acum daca in toamna se iau in calcul noile coduri, si eu am niste pretentii...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)