avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
HA da la urmatoarele intrebari nu a mai raspuns .... io la reale is varza la servituti ... la examen cand am vazut intrebarea am stiut ca pe aia nu o stiu ... si nici n-am nimerit-o :angry:
ce reale ai folosit la concursul anterior?
Barsan si cursul selectiv a lui Boroi ... si nu le mai schimb, pe astea le am cu astea defilez
eu am avut o cartulie cat o felicitare, de filipescu, din 1994....si a mers! dar era prea veche si avea nevoie de multe completari (publicitate imobiliara, expropriere, 213....); sa stii ca noul cod civil este mai pe inteles, mai simplu ... pana acum, la reale, nimic de speriat! si putine chestii noi, pe care le retii din mers....
Salutare!
Eu am citit realele din cursul lui Barsan si din cursul lui Liviu Pop ( asta imi place mai mult ca e de Cluj si mi-e mai aproape :D )
Daxia, fain raspuns ai primit la " cerere" :D - deci, stim tot ce trebe, nu?
Blacky, referitor la prichindei poti sa-ti spun ca " in primul an de studiu" si eu l-am dat pe bobocea la o gradi particulara- a fost f fain , f bine, am fost incantati toti, dar ne ardea rau la buzunare...
Asa ca, din toamna, " pentru anul II de studiu" l-am inscris pe tip la o gradinita de stat :D - am avut mari emotii, mari temeri, griji cat incape...dar....e bine!
Nu e desigur, chiar ca la cealalata insa sunt multumita - iar unde educatoarea nu " face fata" isi fac ei dreptate, stai linistita- eu i-am zis lu' bobocea- daca o iei, dai inapoi, nu te-apuci de plans...si asta asa face :D ( stiu, halal educatie am dat copilului- se vede ca sunt absolvent de liceu pedagogic :D - da' nu prea ai ce face, ca altfel, numa' o incaseaza).
Trebuie ca incet, incet, sa devina independenti, siguri pe ei, stapani pe situatie- sa invete sa-si gestioneze emotiile, nervii.... si sa stii ca pot si imi place cand il vad ca e puternic ( s-a schimbat mult, asa ca " atitudine sociala" de cand este la gradinita de stat).

Si...revenind la citit....care citit?! :duh: Am eu de facut asa ceva? Si daca da, cand s-o mai fac si pe asta??? :D
V-am pupat ...si spor celor ambitiosi.....

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)