avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blacky78 a scris:

stiti de ce imi este frica de Rationamnetul logic....prietena mea -cea care e jud la Pitesti- a data la INM de 3 ori si ghici la ce proba a picat de 2 ori?

Eu citesc "unificarea practicii":D

draga mea ... parerea mea e ca aceasta problema se va pune abia din 2012 ... iar noi trebuie sa rezolvam problema in 2011 =D>
blacky78 a scris:

stiti de ce imi este frica de Rationamnetul logic....prietena mea -cea care e jud la Pitesti- a data la INM de 3 ori si ghici la ce proba a picat de 2 ori?

Eu citesc "unificarea practicii":D
da, dar se schimba socotelile cu rationamentul logic...ai vazut doar...
am plecat...sa o duc pe Timi la mama....pana la ora 17:yeah:
cine vrea grile? ... am facut aseara cateva ...
Eroarea asuprea substantei obiectului aj civil:
a - se sanctioneaza cu nulitatea relativa, cu exceptia cazului cand victima executa dupa incheierea actului prestatia
b - nu poate exista in cazul partii lipsite de discernamant
c - nu poate fi invocata in cazul actelor cu titlu oneros decat daca se dovedeste ca cealalta parte cunostea la data incheierii actului existenta erorii
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator
'neatza va zic si eu!
Refuz sa mai comentez ideile briliante care se tot vehiculeaza ... oricum nu rezolv nimic, decat uzura psihica si timp pierdut. Citesc in continuare, ce va fi va fi! Asa ca pana nu se mai interpune ceva, ma delectez cu Mitrache.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)