avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Buna dimineata si o zi buna sa aveti!
Sper sa nu fie azi o zi asa nebuna ca sa mai pot citi si in timpul serviciului
Ai dreptate Daxia, asa trece timpul, numai ne trezim ca a mai trecut 1 an....:(
buna dimineata,
unii se simt bine atunci cand au activitate...si unii inteleg prin activitate acele actiuni in care isi baga batzul prin gard cu vecinul, in permanenta...se pare ca forumul este un loc bun de bagat batzul prin gard....asta se intampla pe celalalt forum....
de aceea au si picat 1(una) bucata candidat la psihologic, dar se pare ca indivizii astia nu se invata minte....n-au cum, asa le e felul :D; eu le-as propune schimbarea denumirii celuilalt forum....:tooth:....spitalul de nebuni....
ah, si sa nu ma deturneze cu smintelile lor....
blaze, sa stii ca si eu am citit (data trecuta) raportul juridic civil si altele, care desi nu erau in programa te ajuta la imaginea de ansamblu...
chiar si acum, la a doua tura de trecut prin materie (prima a fost pt.nov.), citesc mai mult decat este in programa....pe acolo pe unde consider eu....
asa ca spor maxim!!!=D>
dar mai intai la :coffee::D
:( intalnirea membrilor csm cu reprez.ministerului din 17 ian.: unul dintre puncte: implementarea noilor coduri....:O

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)