avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Un apropiat care a intrat la INM in 2009 a facut cateva sedinte de pregatire la logica (10 daca nu ma insel) luand si cartea de logica din liceu cu el. Din spusele lui asta l-a ajutat. Insa cum ziceti si voi (rexone si dexia) pana la testul logic NOI VOM LUA EXAMENUL ANUL ASTA SI CU ASTA BASTA :thumbup:
wolfman a scris:

Un apropiat care a intrat la INM in 2009 a facut cateva sedinte de pregatire la logica (10 daca nu ma insel) luand si cartea de logica din liceu cu el. Din spusele lui asta l-a ajutat. Insa cum ziceti si voi (rexone si dexia) pana la testul logic NOI VOM LUA EXAMENUL ANUL ASTA SI CU ASTA BASTA :thumbup:

asta e spiritul de care avem nevoie =D> ca rusii inainte ... si vom iesi invingatori :D
ma refeream la ideile briliante ale CSM-ului ...
Toto_pai a scris:

ma refeream la ideile briliante ale CSM-ului ...

Nu te amara ca idei extraordinare nu au prea avut nici pana acum asa ca singura solutie este sa ne adaptam din mers, ceea ce nu este mereu prea usor dar cred ca merita pentru ceea ce dorim sa facem.
Multam dexia, intr-adevar cu rusii inainte pentru ca "za germans ar caming" in limbaj popular.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
wolfman, utilizator
treceti la treaba!!!
spor!

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)