avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
am stat eu, cu mintea mea si m-am gandit...pt.ce fac cei de la csm consultare "publica" referitor la cum ar trebui sa se faca admiterea in magistratura?!?!?
mi se pare evident ca este o mare gogorita, ca sa-si schimbe ei imaginea intr-una mai buna....toti dementii s-au gasit sa-si dea cu parerea.....oricum, unii care au cat de cat legatura (prezenta sau viitoare, sau trecuta, sau ma-sa mare), despre cum ar trebui sa se intample nu stiu ce sau nu stiu cum!
mie mi se pare o maaaaare impostura chestiunea asta cu "consultarea publica" pe un forum ultra specializat (respectiv a csm), despre cum ar trebui sa se faca admiterea in magistratura!!! si de aceea n-am intrat pe acel forum sa comentez ceva....ca trebuie intai sa inteleg cine si ce sfori vrea sa traga, si de ce...eh, ce sa-i faci coane Iancule, defect profesional!
nu mi s-a parut normal sa discut chestiunea asta, in contradictoriu, nici cu bobocii, nici cu nebunii (pt.ca unii sunt chiar plecati cu pestii la pascut!!!)! mi se pare normal sa iau atitudine, fata de vinovatul situatiei si nu fat de cei internati la balamuc!
asa cum nu mi se pare normal, si nici logic, ca csm sa deschida aceeasi dezbatere "publica" despre modul de accedere la Inalta Curte!!!
cand ati auzit voi ca ministerul sanatatii, sau alte organisme abilitate, la noi sau oriunde in lumea civilizata, sa faca o consultare "publica" referitoare la faptul daca medicii ar trebui sau nu, sa faca facultatea de medicina pt.a fi chirurgi????sau o consultare "publica" daca acestia trebuie sa faca rezidentiat?????
asta este o problema pe care ar fi normal sa o punem in discutie, pt.ca altfel suntem luati de prosti, iar cei care au promovat-o, se mangaie pe crestet si se lauda ca sunt destepti!!! si ne dau lectii despre ce inseamna "examen", ce inseamna "concurs" si alte chestii din astea academice....
rexone, chiar ai atins o chestie importanta , magistratura e ceva ultraspecializat, chiar nu cred ca o dezbatere " democratica" ar face treaba mai functionala...
da, cred si eu ca e o "gogorita", chiar si pentru faptul ca toti magistratii cu vechime mai mare de 15 ani n-au trecut prin INM, si cred ca cei din CSM au o astfel de vechime...deci e chiar amuzant/pervers pentru ei sa reglementeze/restrictioneze/ingreuneze accesul intr-o "casta" in care au patruns dupa alte reguli...
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
blaze, utilizator
blaze a scris:

hai sa le luam pe rand:
1. daca se schimba acuma, in 3-4 luni, avem timp pentru noiembrie, sau pt. INM aug.
2.daca se schimba cu 1 iulie, este timp pt noiembrie, dar la INM august se da din codurile vechi
3. daca se schimba cu 1 oct, trebuie tras tare pt INM aug.
oricand ar avea loc schimbarea , situatia e la fel pentru toti candidatii...
exista sanse mai mari ca la INM aug. sa se dea dupa codurile vechi, pentru oct-nov nu e cert...sigur, corespunzator, concurenta la INM va creste exponential-nu stiu cum a fost acum, poate v-ati uitat voi ... eu nu m-am uitat nici la subiecte , ca mi-e ciuda ca nu m-am inscris
pe de alta parte am inteles de pe forum ca au fost usoare, si asta pe mine nu ma avantajeaza, in toamna m-am pregatit pentru mai greu ( si dupa discutiile noastre de pe forum, cred ca si voi) , si daca a fost usor am zis ca nu se poate, precis e o capcana-bla-bla, stiti voi...
daca a fost usor, vor fii note mari, se intra cu nota mare, se ocupa usor posturile, nu e prea bine...
si trag linie: cu datele pe care le avem , termen de concurs-august 2010, nu-mi place, dar ceva mai sigur n-am...

buna dimineata tuturor ...
de acord cu un singur amendament ... si daca se schimba cu 1 octombrie codurile iar anuntul pt "concurs" se da inainte conform "regulamentului" pe care distinsii ne sfatuiesc sa il cunoastem, examenul se sustine dupa vechile coduri .... iar asta complica cel mai mult calculele ...
acu ma duc sa beau :coffee:
citat din CD
"Concursul este un examen, adevarat. Insa examenul nu e un concurs. Cu alte cuvinte, daca ai un candidat pe un post, e examen. Daca ai minim doi, ai concurs."

Asta ori prost ori face pe prostul.X-(
Cand am dat examen la facultate am fost 22 pe un loc....si se numea examen...acum ne-am smecherit si ii zicem "concurs"..."concurs" ar fi daca am specifica fiecare localitatea pentru care optam...ca la concursul de promovare

buna dimineata!
sa ne servim :coffee:, sa citim si sa ne gandim ce facem sa scapam de gogorita asta cu consultarea publica pt.schimbarea legii de accedere in magistratura!:D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)