avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ce parere aveti despre intrebarea 54 din G1 data acum la inm????
raspunsul de la pct.a) te pacaleste daca nu stapanesti f.f.bine materia :D
Scarlet24 a scris:

blacky78 a scris:

gata am baut si eu cafeaua...fara cofeina...:D
sunt la cura de slabire:)) si cofeina nu este indicata...asa spune nutritionistul:P
gata ...am dus-o pe Timi la mama si ma apuc iar de proced civ.
Imi place Tabarca...vb lui daxia....e pe intelesul muritorilor
Tabarca are tratat/carte actualizat dupa legea 202/2010?

nu..eu am luat cartea cu mica reforma comentata si le completez .
am terminat dreptul de superficie si am trecut la modalitatile dreptului de proprietate... chiar ma misc precum un melc:hammer: ce naiba se intampla de nu am spor????:hm:
voi cum dovediti problema asta????
Rexone, eu cred ca sunt cea mai puturoasa din tot forumul. Sunt extrem de dezlanata si ma irita la culme asta. Dar, daca tot nu este examen in martie, nu mai pot amana treburi a caror rezolvare imi apartin. Plus ce mai intervine pe parcurs. Plus ca Ayan creste si nevoile cresc si mai trebuie sa fiu si mamica, plus ... splus ....
Si asta e raspunsul: nu avem presiunea unei date certe, ne roade incertitudinea modalitatii de examinare, a codurilor dupa care trebuie invatat, plus ca nu stim daca se va da odata cu INM in august sau ramanem pentru noiembrie. Ca sa nu mai zic de minunatiile care se petrec cu CSM-ul ...
dati-va o data fixa de examen si incercati sa va pregatiti pt.acea data!!!! stiu sa dau sfaturi, dar cred ca mi-am propus o data prea indepartata si de aceea nu intru in ritm:( eu am zis luna august....(ca e posibil sa dam impreuna cu inm-ul) dar, vai....e prea departe si nu pot sa intru in ritm:(:(:(

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)