daxia0022 a scris:
si eu ma gandesc la modul cel mai serios la aceasta optiune ... eu sunt consilier juridic asistent (bugetarii stiu ce zic) la mine e un pic mai complicat datorita distantei ... tu esti aproape de bucuresti si poti sa mergi si de doua ori pe saptamana acasa ... la mine o naveta Oradea - Bucuresti e cam greu de realizat ...
este adevarat ca sunt mai aproape...dar tot ma doare sufletul ca trebuie sa o las pe Timi cu mama...si cu taticutul ei(care daca ar fi inteles si ei ce inseamna acest "concurs" pentru mine#-o...)
Probabil de-asta nu am dat tot in noiembrie....subconstientul meu a fost mai puternic.
dupa cum ti-am mai spus Timi e foarte sensibila...si acum ca s-a prins ea cum stau lucrurile a inceput sa manipuleze la greu....cand a stat mai mult cu mama s-a observat lipsa de disciplina....iar cu taticutul ei nu mai vorbesc....care decat sa-l deranjeze de la meci mai bine fave ce vrea ea...
de-asta prefer sa ma sacrific eu si sa stau cu ea(desi tebuie sa ma scol de la 4 dimineata sa invat)...psiholoaga mi-a spus care sunt directiile in educatiei ei pentru a reusi sa o integrez in colectivitate, dar asta inseamna munca, nervi si perseverenta....ceea ce nu gasesc la cei din jurul meu...
deja am reusit sa o fac sa inteleaga cand a gresit si ca pentru asta trebuie pedepsita(singura in camera ei)...dupa cateva minute de tavaleala si urlete, vine singura si spune ca ii pare rau si ca nu ma mai supara....e un lucru mare pentru mine....pentru ca ea atunci cand ii refuzai ceva sau o certai, plangea pana lesina.
dar va face 3 ani si o voi putea duce la o gradinita cu program scurt...bineinteles...si vor prelua educatoarele partea mea...iar, mama (care e o pensionara f. ocupataX-()nu se va mai plange ca ii ocupa tot timpul.