avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Si la noi e epidemie de gripa.Am hotarat sa nu fac grilele de la INM , pana nu trec prin materie.As vrea sa va spun ca si la mine mergea greu , cred ca ma plictisisem de aceeasi materie , contractele.Desi nu am terminat-o am inceput sa fac din obligatii si mi-am pacalit psihicul , asa ca merge mai bine.Pana la urma tot trebuie facut tot.Am facut grile din Valeriu Stoica , la simulatie si mi-au placut .Daca vreti va scriu editura.O recomand.
marty_cs a scris:

Si la noi e epidemie de gripa.Am hotarat sa nu fac grilele de la INM , pana nu trec prin materie.As vrea sa va spun ca si la mine mergea greu , cred ca ma plictisisem de aceeasi materie , contractele.Desi nu am terminat-o am inceput sa fac din obligatii si mi-am pacalit psihicul , asa ca merge mai bine.Pana la urma tot trebuie facut tot.Am facut grile din Valeriu Stoica , la simulatie si mi-au placut .Daca vreti va scriu editura.O recomand.

===============================================================
sunt binevenite orice materiale care sunt coerente , mai ales daca ai lucrat dupa ele, si sunt, cumva , "verificate"...
eu am inceput de la facerea lumii, cu raportul juridic civil, dupa Boroi- ( postat de daxia-multumesc!); inainte am lucrat dupa Boroi-selectiv pentru licenta , si era foarte dens si alert ( ca era selectiv), asta "neselectiv" desi e mai voluminos, e mai usor de asimilat, lasa timp lucrurilor sa se aseze si sa se lege...
Buna dimineata, si care aveti timp, haideti la mine, la o :coffee: :D
Daxia, si noi ne-am luptat cu raceala-viroza-gripa- ce-o fi sau cum i-o fi zicand! Baietii au fost praf- eu ma incapatanez sa rezist pe baricade ( asta probabil pana cand, inevitabil, o sa cad in nas si eu, cu toata vitejia mea!).
Plus ca, Hori mai facu o criza de rinichi, si mai elimina o pietricica - problemu' e ca mai sunt si altele deci stim ce va urma....
In ceea ce priveste cititu' nu s-ar putea spune ca am avut aceasta indeletnicire, insa avand in vedere ca " frunzaresc" cate-o materie, s-ar putea prezuma ca totusi imi indeplinesc si aceasta " obligatie" :)
Pana am ex pe post eu nu merg la nici un INM- dupa ce n-oi mai avea aceasta varianta la indemana, voi vedea ce decizie voi lua!Grilele de la ex nu le-am facut, o le fac atunci cand am toata materia in cap , pentru o testare " obiectiva".
In rest, pe-aici avem iarna si ger - dar e frumos!
O zi buna!
marty_cs a scris:

Neata tuturor si sa aveti o zi perfecta!
As vrea sa tre rog sa imi trimiti prin mesaj privat numele editurii.Nu m-am apucat inca de civil, dar oricum ma intereseaza cartea.
Saptamana asta as cam vrea sa termin penalul special cu modificarile la zi din Udroiu combinat cu Mitrache. Acum sunt la denuntarea calomnioasa.
Doamne, poate sper aiurea, dar inca ma mai gandesc ca poate poate se anunta in curand examen pe martie sau aprilie.
La urma urmelor, stiti cum se spune, Speranta moare ultima!
Buna dimineata tuturor ... nurki ce matinala ai fosta dragutza :D io amu imi savurez :coffee: de la servici si sper sa nu am parte iar de o zi tampita ... va tzuk si va urez o zi faina :D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)