avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata tuturor si :coffee:de rigoare ... subiecte usoare asta e concluzia participantilor eu nu le voi face numai dupa ce am materia repetata o data pt a avea un punct adevarat de reper ... daca se stia ca nu se da examen in primavara inainte de expirarea perioadei de inscriere 90% ca ma inscriam ... eu am azi o sedinta de dimineata ce sa anunta lunga si plictisitoare :sorry:
blacky78 a scris:

doamneeeeee!ce usoare sunt sb la INM#-o
am facut la civil 19 din 25 in conditiile in care Timi facea dii Calu' in spatele meu
si nu am mai citit nimic din 21 noiembrie
ded ce nu m-am inscris:((:((:((#-o#-o#-o
Buna dimineata tuturor
Intr-un fel era de asteptat sa fie asa subictele avand in edere ce a fost la examenul din august...Asta este....Nu e ultima sansa
salutare!
ieri nu am avut rabdare sa fac grila data....sau n-am avut chef, poate nici una, nici alta...m-am uitat in diagonala pe grila si am vazut ca, intr-adevar nu s-a intamplat ca anul trecut, si ca, daca inveti se poate :D
azi am trecut peste grila in 40 de min. si am aceleasi rezultate ca in toamna....adica imi confirma ce si pe unde trebuie sa invat....am vazut clar ca anumite bucati de materie au intrebari si la inm si la noi....:D
pe de alta parte, sa fim seriosi! ce parere aveti de intrebarea cu ipoteca??? am avut si noi asta toamna cam aceeasi intrebare....si???? acum n-au considerat corect si raspunsul ca acest contract trebuie incheiat in forma autentica pt. a fi valabil :O:O:O
Am gura aurita .... am spus ca vor fi subiecte usoare si asa a fost ... de fapt era si de asteptat dupa nebunia din august! Daca ne-ar citi "ceilalti" sa vedeti ce comentarii s-ar isca ... da' sa fim seriosi, chiar au fost lejere!
Inca nu am terminat - fac grile impanate cu questiuni administrative si de mamica, mai ies la o tigara, mai suna telefonu' -. Am ajuns la penal si nu inteleg de ce la G1, intrebarea 55 e varianta a si nu b? Pentru ca subiectul pasiv e minor si nu are consimtamant valabil, iar expresia "refuza restituirea" e la deruta?
mai s-a lasat aici o liniste ... eu am avut o zi tampita la lucru, sedinta, agitatie si mai is si racita ... nu puteam eu sa scap ocazia... numa sa nu se imbolnaveasca micuta.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)