avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eu m-am obisnuit cu ideea de toamna ... am vazut si raspunsurile pertinente obinute pe blogul unui distins membru CSM .... eu ma pregatesc pt toamna examen sustinut ca si pana acum - parerea mea, daca ar iesi stimabilii cu o declaratie pt toti prostii referitor la coduri ar fi ideal ... dar cum traim in Romania e putin probabil ... deci eu merg mai departe ca stiti cum se zice "cainii latra caravana trece"
pe mine ma uimeste CD cu raspunsurile lui...incep sa ma intreb cum ajuns judecator....dar, avand in vedere ca a intrat in 1998...este de inteles nivelul...
conform DEX:
EXÁMEN, examene, s. n. 1. Mijloc de verificare și de apreciere a cunoștințelor dobândite de elevi, de studenți, de candidați pentru ocuparea unui loc, a unui post etc.
CONCÚRS, concursuri, s. n. 2. Examen pentru dobândirea, în ordinea clasificării, a unui post, a unei catedre, a unei burse etc. sau pentru admiterea într-o instituție de învățământ.
in concluzie, concursul e un examen
imi scapa mie ceva...ca m-au omorat cu nu e "examen" e "concurs"
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
ContSters179928, utilizator
sa fim seriosi ... nu a stiut ce sa raspunda si punct .... nu m-am mai obosit cu comentarii ca am vazut ca nu am cu cine si pe la noi prin ardeal este o vorba din batrani care suna cam asa "nu te baga in laturi ca te mananca porcii" ... asa ca am lasat-o balta... probabil "este" unii destepti care invata codurile in 45 zile si iau "concursul" cu 10 :D
daxia0022 a scris:

sa fim seriosi ... nu a stiut ce sa raspunda si punct .... nu m-am mai obosit cu comentarii ca am vazut ca nu am cu cine si pe la noi prin ardeal este o vorba din batrani care suna cam asa "nu te baga in laturi ca te mananca porcii" ... asa ca am lasat-o balta... probabil "este" unii destepti care invata codurile in 45 zile si iau "concursul" cu 10 :D

"concursul" care pana la urma tot "examen" este:P
iau lucrurile pe rand...in ordinea in care ni le serveste CSM-ul.

primul dus rece a fost cu calendarul estimativ
acum suntem in pauza....facem numai dusuri calde pana ne inchid "astia" iar apa calda

oricum m-am lamurit si cu rationamentul logic- "obsesia mea"-si deci nu este dracu' chiar atat de negru

e drept ca bursa e mica, dar decat sa ma intorc la primarie pe 700 lei net...in conditiile in care sunt consilier jurdic superior(bugetari stiu despre ce vorbesc)...mai bine INM-ul si scap o data de stresul asta.

asa ca eu voi fi si pe lista din august=D>
si eu ma gandesc la modul cel mai serios la aceasta optiune ... eu sunt consilier juridic asistent (bugetarii stiu ce zic) la mine e un pic mai complicat datorita distantei ... tu esti aproape de bucuresti si poti sa mergi si de doua ori pe saptamana acasa ... la mine o naveta Oradea - Bucuresti e cam greu de realizat ...
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
daxia0022, utilizator

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)