avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
si eu incerc sa savurez o cafea...si fac "sport" cu Timi..."mami vreau cereale cu lapte, mami vreau carnita, mami vreau apa, mami vreau...#-oX-(....
si afara e f. frig si zapadaaaaaaa
si dadaca nu-si face datoria:((
si uite ca pe 31 ian fac 33 ani:((:((:((
si iar am o criza ca nu mi-am indeplinit visele...o criza ca la 30 ani(cand eram suparata ca nu raman insarcinata, iar la o luna am aflat marea veste=D>)...acum ar fi o chestie sa aflu ca se da examen in martie....:P

intelegeti voi ce vreau sa spun!
blacky, eu sunt pe 30 ianuarie...
alegerile pt csm declarate neconstitutionale .... no misto acuma ce se va intampla??? se vor relua ... deci adio examen in primavara ... mai fratilor a devenit o adevarata bulibaseala tot ceea ce se intampla in tarisoara asta :stunned:
daxia0022 a scris:

alegerile pt csm declarate neconstitutionale .... no misto acuma ce se va intampla??? se vor relua ... deci adio examen in primavara ... mai fratilor a devenit o adevarata bulibaseala tot ceea ce se intampla in tarisoara asta :stunned:
Asta este. Macar in toamna stim ca va fi sigur.
Sau vorba lui Blacky, poate se va organiza examen in august, o data cu cei care dau pt. INM
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
Scarlet24, utilizator
acuma am vazut si eu varza cu CSM, dar era previzibila , noi am comentat asta pe la inceputul anului, cand "incaierarea" nu era la CCR...
oricum , nu credeam ca va fi in martie, si acum parca nici nu s-ar potrivi...am lasat motoarele foarte jos dupa anuntul calendarului pe 2011, si ar fi cam scurt deja...
cred ca daca ar exista o sansa sa se schimbe calendarul, asta o poate aduce doar raportul UE pe justitie , care e pe la vara...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)