eu ii pot trimite sa vada "pe viu" ceea ce zic eu!!! le pot indica instantele si completele :D si pot sa la arat si exemple cu "asa da"!!!:D fara multa filozofie cu ei ca, nu pricep asa ceva sau nu vor sa priceapa!:D
si ce discutii as putea avea in contradictoriu cu niste copii, abia absolventi/licentiati, despre cum este mai bine pentru cei cu vechime??? ei sunt ca Moromete, care, atunci cand a vazut tramvaiul a exclamat: asa ceva exista! si a intors spatele si a plecat!:):D
Doamne fetelor, cata dreptate aveti!!! Rexone, ai zugravit exact si punctul meu de vedere! Nici eu nu vreau sa aud de INM. Nu contest ca nu aprofundeaza unele chestiuni, dar nici sa imi las copilul ca un an sa il risipesc pentru notiuni stiute si parastiute. Eu am mai bine de12 ani de instanta, m-am perindat prin apoape tot ce se poate.
Acum sunt dezumflata de CC ... si stau sa ma gandesc pana unde se va ajunge si oare ce le-o mai pusca prin cap!
Blaze, si tu ai maaaare dreptate: nu e prioritate acum modalitatea de accedere in magistratura!
Om vedea ce o fi, aici suntem!
draga Toto, pt. cizelat unele chestiuni exista in lege cele 6 luni de pregatire (la inm)! si apoi, de ce au ei dureri de cap ce voi face eu dupa ce sunt magistrat definitiv??? sa nu-mi duca grija pt. ca va fi si pt.mine, ca si pt. ei, evaluare profesionala si calificative!!!:D si daca nu esti bun, primesti "nesatisfacator" si te duci la cursuri...si daca nici asa nu merge, exista excluderea din magistratura....
de grija noastra credeti voi ca au intaratat ei lumea sa se certe pe chestia cu/fara inm??? sau pt. bunul mers al sistemului???:happy:
eu ma intreb ce urmeaza dupa rasturnarea conducerii CSM, se vor apuca de interpretat legea, motivarea CC, regulamentele, si evident ca va iesi in doua feluri, si vor fi doua conduceri valabile/nevalabile deodata, in ochii unei tari intregi care , din auzite sau de pe pielea proprie , si-a facut o parere nu tocmai onorabila despre justitie...in acest timp, niste neinsemnati ca noi, muncim serios pentru a ajunge acolo, cu convingerea ferma ca vom fi verticali, si onorabili, pentru vrem sa ajungem acolo nu atat pentru castiguri, cit pentru pentru statut.E unul din motivele pentru care cred ca as fi un magistrat bun....imi doresc atat de mult incat uneori ma gandesc ca as face munca asta si gratis, numai sa am prilejul sa o fac ( n-am recunoscut pana acum in fata nimanui cat de mult imi doresc, dar stiu ca voi intelegeti ce vreau sa spun, si intelegeti afectiv, nu rational...)
si in vreme ce eu tanjesc , ei se joaca cu viata mea...