avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
blaze a scris:

si in vreme ce eu tanjesc , ei se joaca cu viata mea...

.... nimic mai adevarat ......=D>
buna dimineata!
la noi este un ger de crapa pietrele... azi am ceva timp liber si trebuie sa ma mobilizez din nou....
constat ca au trecut 2 luni de la exam.din noiembrie si am tras matza de coada :D...am citit civ.general, si jumatate din reale....jalnic :fight:
asa ca nu mai zic nimic de faptul ca nu se da examen in martie ....:(
nici io :sorry:
gata am baut si eu cafeaua...fara cofeina...:D
sunt la cura de slabire:)) si cofeina nu este indicata...asa spune nutritionistul:P
gata ...am dus-o pe Timi la mama si ma apuc iar de proced civ.
Imi place Tabarca...vb lui daxia....e pe intelesul muritorilor
blacky78 a scris:

gata am baut si eu cafeaua...fara cofeina...:D
sunt la cura de slabire:)) si cofeina nu este indicata...asa spune nutritionistul:P
gata ...am dus-o pe Timi la mama si ma apuc iar de proced civ.
Imi place Tabarca...vb lui daxia....e pe intelesul muritorilor
Tabarca are tratat/carte actualizat dupa legea 202/2010?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)