avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
..."pe rolul Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari a Senatului este in dezbatere un proiect de lege pentru punerea in aplicare a noului Cod penal " ... - no, ce ziceti?!
:D ce v-am zis si pana acum....din mers si noile coduri:D#-o:D#-o
si ma intreb eu, in intelepciunea mea....cum ....(beep)..... faceam asta toamna, si repetam o carte pe zi????
no nu stiu cum faceam dar cert e ca amu nu fac ... io am probleme cu reincadrarea personalului, cu sedinte de parinti la scoala .... si io nu vreau sa va mai aud cu noile coduri ca ma apuca dracii ... mai vreau un examen dupa vechile legi ca le-oi invata eu ca magistrat pe cele noi ... o zi faina si ne auzim maine :wave:
hai sa le luam pe rand:
1. daca se schimba acuma, in 3-4 luni, avem timp pentru noiembrie, sau pt. INM aug.
2.daca se schimba cu 1 iulie, este timp pt noiembrie, dar la INM august se da din codurile vechi
3. daca se schimba cu 1 oct, trebuie tras tare pt INM aug.
oricand ar avea loc schimbarea , situatia e la fel pentru toti candidatii...
exista sanse mai mari ca la INM aug. sa se dea dupa codurile vechi, pentru oct-nov nu e cert...sigur, corespunzator, concurenta la INM va creste exponential-nu stiu cum a fost acum, poate v-ati uitat voi ... eu nu m-am uitat nici la subiecte , ca mi-e ciuda ca nu m-am inscris
pe de alta parte am inteles de pe forum ca au fost usoare, si asta pe mine nu ma avantajeaza, in toamna m-am pregatit pentru mai greu ( si dupa discutiile noastre de pe forum, cred ca si voi) , si daca a fost usor am zis ca nu se poate, precis e o capcana-bla-bla, stiti voi...
daca a fost usor, vor fii note mari, se intra cu nota mare, se ocupa usor posturile, nu e prea bine...
si trag linie: cu datele pe care le avem , termen de concurs-august 2010, nu-mi place, dar ceva mai sigur n-am...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)