avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
instanta a fost investita cu hotarare care sa tina loc de act, apoi s-a vazut ca e vacanta mostenirea...ce instanta e competenta teritorial?
eu vad aceasta competenta asa: instanta competenta teritorial de la sediul paratului+locul situarii imobilului, pt.ca se ia competenta dupa capatul principal de cerere, iar act.in pronuntare hotarare e actiune personala, apoi avand in vedere ca sunt imobile in mai multe circumscriptii...
m-ai bagat in ceata.unde ai gasit speta asta?#-o
da-mi mai multe detalii.
ce am inteles eu:
s-a introdus o actiune in pronuntare hotarare(act. personala):x actualul proprietar si y fostul proprietar(mostenitor aparent)-instanta competenta domiciliul paratului
in instanta s-a constatat ca y nu e mostenitor si ca de fapt mostenirea e vacanta
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
ContSters179928, utilizator
aici e pe dos fata de situatia prezentata de rexone ...
[ link extern ] /
doamneeeeee!ce usoare sunt sb la INM#-o
am facut la civil 19 din 25 in conditiile in care Timi facea dii Calu' in spatele meu
si nu am mai citit nimic din 21 noiembrie
ded ce nu m-am inscris:((:((:((#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)