avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
[ link extern ]
uita-te la punctul 26 si vei recunoaste o speta din civil
actiunea in pronuntarea hotararii care sa tina loc de v-c nu e actiune in constatare e actiune in realizare prescriptibila in 3 ani
[ link extern ]
sa introduceti in studiul vostru si cele decise aici
sper ca de data asta cand mi se va multumi sa fiu si eu peste linie :stunned:
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
daxia0022 a scris:

[ link extern ]
actiunea in pronuntarea hotararii care sa tina loc de v-c nu e actiune in constatare e actiune in realizare prescriptibila in 3 ani
Ce m-a enervat intrebarea aceea........dar in final am raspuns corect dupa ce am stat o groaza sa ma gandesc la eaX-(
Scarlet24 a scris:

daxia0022 a scris:

[ link extern ]
Ce m-a enervat intrebarea aceea........dar in final am raspuns corect dupa ce am stat o groaza sa ma gandesc la eaX-(

eu am recunoscut o gramada de spete din cele citite prin jurisprudenta ... deci asa trebuie procedat si la grile ... facut pana ajungi in stadiul in care ajungi chiar sa le recunosti ... automatisme de-a dreptul ... eu una asta am de gand
am retinut eu dupa examen cum o califica....
pt.exam.trecut n-am avut timp de jurisprudenta... am mers decat pe ce am stiut din civ. si proc.civ. si-am facut eforturi cu pen.si proc.pen.....ce-am citit eu trei paie si doua surcele....

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)