avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
referitor la anuntul cu modificare accesului prin INM - ce ziceti vor umbla la vechime? se gandesc sa introduca si la noi ceva de genu rationament logic? sau numai aspectele legate de durata cursului de 6luni dupa examen (cu care eu una sunt de acord)+eventual examen de capacitate (asta iar nu ma sperie ideea de a mai da un examen ca am dat destule ...)
daxia0022 a scris:

acu m-am pus sa recitesc eroarea - eu ma tampesc cu totul :O
si recitind iti dau tie dreptate nu motivarii asteia tampite pe care cred ca nu reusesc nici eu sa o inteleg ... poate au mers pe exprimarea eroare-viciu de consimtamnat ...
desi eror in corpore si eror in negotio apar la eoare obstacol = nulitate absoluta
asa ca rectific eu in sensul spus de tine ... decat sa ne incurcam mai bine o consideram o greseala de exprimare - care pe mine cel putin m-a indus in eroare :stunned:
De unde e grila?
gofy a scris:

[ link extern ]
asta ce-o mai fi? ce mai schimba?
asta e mai interesant...:foottap:
voi ce-ati inteles din acest comunicat????
ca vor schimba regulamentele de concurs dar si statutul ulterior al celor intrati conf.art.33...asta ce inseamna???:stunned:
rexone a scris:

gofy a scris:

[ link extern ]
asta ce-o mai fi? ce mai schimba?
asta e mai interesant...:foottap:
voi ce-ati inteles din acest comunicat????
ca vor schimba regulamentele de concurs dar si statutul ulterior al celor intrati conf.art.33...asta ce inseamna???:stunned:
Pana cand dam noi nu cred ca il schimba.........sper......:stunned:
Asteptam sa vedem, desi nu pare a suna de bine

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)