avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

[
Lasa ca daca ne ajuta Dumnezeu, din martie o sa ne faca pe noi.......roba de magistrat;)
roba de magistrat intra in alt ungher psihologic...respectiv, acolo unde se afla...puterea:D

si din pacate cum am putut observa si noi ... si numai aburii puterii pe unii ii imbata la propriu :O dar cand chiar au aceasta putere in mana va dati seama cum reacioneaza ... unii uita de unde au plecat, altii nu mai cunosc pe nimeni, altii ajung sa se considere mici Dumnezei ... si in oala asta cu multa munca si un dram de noroc vom intra si noi, si vom fi masurati si judecati in rand cu restul ...
o vorba veche zice: omul se cunoaste la functie si la bani!
daxia, sa citesti :D
daxia, sa nu zici ca ti-am amestecat ideile in cap...:D
mai mult decat sunt ele de amestecate crezi ca se poate :D
vezi ca ti-am scris ...
ok

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)