wolfman a scris:
daxia0022 a scris:
....
- rexone tot esti avocat obligatia asumata de avocat in fata clientului sau cu privire la un proces (clientul evident se asteapta sa-l castigi) e de mijloace sau de rezultat? .....
:happy::happy::happy: ma scuzati nu pot sa ma abtin aducandu-mi aminte ca acum cateva luni fostul meu sef imi zicea ca are serioase intentii sa imi impute nus ce sume pe dosare pierdute (gen compania de asigurari se subroga in drepturile clientului care si-a rupt masina in doua pe drumurile publice din cauza craterelor nu a gropilor) si ca angajeazaq avocat.
Bineinteles a angajat si avocat si nu unul oarecare iar cand a vazut ca iar se pierd procesele a renuntat.
Pur si simplu nu intelegea ca munca juristului cat si a avocatului este de diligenta si nu de rezultat.
Cand mi-am dat demisia i-am explicat ca daca prostia ar durea el ar fi in chinuri groaznice.
Asa sunt sefii, au senzatia ca avocatii sunt mai buni decat juristii si m-am certat cu directorul ca am avut un proces de valoare mare si el vroia sa angajeze un avocat, dar i-am spus ca ma descurc, sunt in stare sa fac fata si ma poate concedia daca nu reusesc
Firma cu care am avut o contestatie impotriva unei decizii luate in urma unei sedinte de licitatie avea in "spate" o firma de 7 avocati pe care "amarata de jurista" - adica eu- i-am batut si i-am facut mar. Avocatii, in marea lor majoritate, nu au cunostinte in ce priveste procedura de desfasurare a licitatiilor asa ca mi-a picat bine sa stiu ca ma pot afirma in fata lor