avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
wolfman a scris:

daxia0022 a scris:

....
- rexone tot esti avocat obligatia asumata de avocat in fata clientului sau cu privire la un proces (clientul evident se asteapta sa-l castigi) e de mijloace sau de rezultat? .....

:happy::happy::happy: ma scuzati nu pot sa ma abtin aducandu-mi aminte ca acum cateva luni fostul meu sef imi zicea ca are serioase intentii sa imi impute nus ce sume pe dosare pierdute (gen compania de asigurari se subroga in drepturile clientului care si-a rupt masina in doua pe drumurile publice din cauza craterelor nu a gropilor) si ca angajeazaq avocat.
Bineinteles a angajat si avocat si nu unul oarecare iar cand a vazut ca iar se pierd procesele a renuntat.
Pur si simplu nu intelegea ca munca juristului cat si a avocatului este de diligenta si nu de rezultat.
Cand mi-am dat demisia i-am explicat ca daca prostia ar durea el ar fi in chinuri groaznice.
Asa sunt sefii, au senzatia ca avocatii sunt mai buni decat juristii si m-am certat cu directorul ca am avut un proces de valoare mare si el vroia sa angajeze un avocat, dar i-am spus ca ma descurc, sunt in stare sa fac fata si ma poate concedia daca nu reusesc
Firma cu care am avut o contestatie impotriva unei decizii luate in urma unei sedinte de licitatie avea in "spate" o firma de 7 avocati pe care "amarata de jurista" - adica eu- i-am batut si i-am facut mar. Avocatii, in marea lor majoritate, nu au cunostinte in ce priveste procedura de desfasurare a licitatiilor asa ca mi-a picat bine sa stiu ca ma pot afirma in fata lor
Draga Scarlet ... questiuni d-astrea cu suprematia caselor tari de avocatura am avut si eu ... pana cand mi-a crescut cota pe piata deoarece am invins avocatii lui Videanu ...intr-un proces cu Marmosim ... io, modesta jurista de Banat. HA! Regia Nationala a Padurilor mai ca nu mi-a ridicat statuie si atunci seful meu a fost nevoit sa isi revizuiasca atitudinea.
Intr-o alta ordine de idei, ridic labuta si latru fericita ca va reintalnesc ... si dau si din coada:D ... no, probleme cu compul m-au lasat pe dinafara. Intru in fibrilatii pentru ca sunt o mie si ceva de pagini numai la civil, fara proceduri, penal, RIl, grile, spete, CEDO ... etc ...fara sarbatori, vizite, neamuri ... etc ... mormanul de maculatura se aduna pe birou ... etc ...
Intre timp, meniul zilei: fasole cu ciolan ... avantaj: maine nu mai fac de mancare!
Masina de spalat toarce, copilul probabil s-a trezit! Conditii ideale de studiu si concentrare ... ma vait, da, stiu! Macar, slava Domnului ca nu s-a modificat concediul de crestere in cazul meu.
Dar, sunt motivata, saptamanile astea poate s-au mai odihnit si neuronii mei ... iar serio ma voi apuca de luni, daca totul este in ordine!
Va imbratisez pe toti si sunt pe aici!
dexia:
.....am ras cu lacrimi ... ce moaca a facut la remarca cu chinurile? v-am intrebat ca deh ... s-a insinuat si la mine nesiguranta data de esec ... trebuie sa am grija la aspectul asta ......

Imagineaza-ti ca a ramas siderat asta fiind ultima mea replica inainte de a iesi pe usa.
Al naibi idiot, dupa ce i-am adus un munte de bani mai facea si figuri. Cand castigam procese nici nu te baga in seama, cand se mai si pierdeau ca de mai are si obligatii institutia nu numai drepturi (obligatii pe care ei nu le indeplineau si aveau pretentia sa o scot eu basma curata), nu mai era bine lasandu-se cu amenintari.
Dupa plecarea mea a venit o alta prietena de-a mea care deja face spume si are deja luata in calcul demisia.
daxia, citeste mesajul si confirma :D
rexone a scris:

daxia, citeste mesajul si confirma :D

se confirma :D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)