avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
da am vazut mesajul
mersi mult de tot tin minte ... cand primesc motivarea ca deocamdata stau si astept ...trimite-mi pe privat un mesaj cu mailul sa iti trimit niste documente sa iti formezi si tu o idee despre ce e vorba
va pup ... trebuie sa culc copiii ... cea mare are febra iar micuta e spirt ... tineti aproape :hugall:
daxia0022 a scris:

si daca te conditionez sa-mi raspunzi tinand cont numai de dispozitiile referitoare la legatul bunului altuia cum motivezi?

=======================================================
Scuze, am fost dupa fiica mea cea mare la o prietena!
Am citit undeva, cred ca in Boroi, ca exista o controversa vis-a-vis de legatul bunului altuia, respectiv, unii autori considera ca executorul testamentar trebuie sa procure bunul si sa predea legatul, iar altii considera ca legatul este nul ca si donatia bunului altuia. Cred ca e si o precizare acolo, ceva de genul ca se considera ca testatorul a fost in eroare in momentul in care a lasat prin legat bunul altuia, eroare cu privire la calitatea sa de proprietar, mai degraba decat ca a dorit sa se procure bunul, si apoi sa se faca plata legatului.Ca judecator pus in situatia sa transez fondul , as respinge actiunea.
blaze a scris:

daxia0022 a scris:

si daca te conditionez sa-mi raspunzi tinand cont numai de dispozitiile referitoare la legatul bunului altuia cum motivezi?

=======================================================
Scuze, am fost dupa fiica mea cea mare la o prietena!
Am citit undeva, cred ca in Boroi, ca exista o controversa vis-a-vis de legatul bunului altuia, respectiv, unii autori considera ca executorul testamentar trebuie sa procure bunul si sa predea legatul, iar altii considera ca legatul este nul ca si donatia bunului altuia. Cred ca e si o precizare acolo, ceva de genul ca se considera ca testatorul a fost in eroare in momentul in care a lasat prin legat bunul altuia, eroare cu privire la calitatea sa de proprietar, mai degraba decat ca a dorit sa se procure bunul, si apoi sa se faca plata legatului.Ca judecator pus in situatia sa transez fondul , as respinge actiunea.

din aduceri aminte:
despre legatul bunului altuia:
-daca testatorul crede ca bunul e al sau....legatul este nul
-daca testatorul stie ca bunul nu este al lui....se naste o obligatie pentru executorul testamentar
#-o
Buna dimineata!
Dragii mei, nu v-am uitat, dar pur si simplu saptamana asta bag de seama ca sunt incapabila sa ma concentrez la invatat.
M-am reintors evident la serviciu, unde am gasit o harababura de nedescris- pe masa mea stau , fara exagerare, cel putin 20 de actiuni care urla dupa mine sa fac intampinari....si eu nici asta nu prea pot sa fac acum.
Am incercat sa ma reapuc de citit, dar nu merge treaba!
Am incercat sa dorm, dar nu pot!
Deci, sunt un dezastru.:D
Poate ca acum resimt cu adevarat stresul, oboseala, nervii, dezamagirea....
Sper sa nu va suparati pe mine.
Voi reveni......... cand imi revin ( sper cat mai repede :) ).
Va imbratisez cu drag!:hugall:
Legea 47/1992 republicata
www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)