avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Trebuie sa gasim un leac pentru defectul/calitatea asta.E limpede ca genul asta de intrebari se dau , si in ce priveste penalul special , chiar e un test de memorie...Inca nu stiu cum sa le retin, si desi penalul special e frumos, ca e dinamic, cu definitiile imi rup gatul cu perseverenta.
Oricum, memoratul ca o poezie pentru mine e exclus...nu stiu, poate repetarea zilnica, n-ar fi chiar asa multe infractiuni in tematica...in ce priveste grilele din penal special, am facut si din Voineag, dar sunt putine in genul asta, cu diferente de-astea minore, de un cuvant lipsa, sau enunturi usor modificate fata de cod.
blaze a scris:

Trebuie sa gasim un leac pentru defectul/calitatea asta.E limpede ca genul asta de intrebari se dau , si in ce priveste penalul special , chiar e un test de memorie...Inca nu stiu cum sa le retin, si desi penalul special e frumos, ca e dinamic, cu definitiile imi rup gatul cu perseverenta.
Oricum, memoratul ca o poezie pentru mine e exclus...nu stiu, poate repetarea zilnica, n-ar fi chiar asa multe infractiuni in tematica...in ce priveste grilele din penal special, am facut si din Voineag, dar sunt putine in genul asta, cu diferente de-astea minore, de un cuvant lipsa, sau enunturi usor modificate fata de cod.
Cu tot respectul pentru domnul Voineag - recunosc ca si eu i-am facut grilele- , grilele lui parca nu sunt in genul celor de la examen asa ca nu ajuta prea mult pentru examenul de magistratura
Da, ale lui Voineag nu sunt asa de "perverse"...
nu sunt dar trebuie facute ... de toate pentru toti ...
la penal special e singura problema definitia infractiunii ... probabil imi voi scrie cu liniuta esenta sa tot repet ca altfel nu vad... memorat nu pot atunci tot o sa repet ... mama lor de definitii si clasificari X-(
[ link extern ] ...
l-am preluat de pe vechiul nostru topic ... daca-l cititi veti intelege ca examenul cu vechime ramane sigur ... poate se va modifica perioada cursului, adica sa se respecte legea cursul urmand sa tina 6 luni si poate o sa se bage si la noi examen de capacitate ...
astea sunt vesti foarte bune dupa mine ... ce mai conteaza un examen in plus ca doar avem experienta la examene :D

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)