avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

[ link extern ] ...
l-am preluat de pe vechiul nostru topic ... daca-l cititi veti intelege ca examenul cu vechime ramane sigur ...

- pentru recrutarea şi formarea iniţială a magistraţilor recrutaţi conform art. 33 din Legea nr. 303/2004 – modificările propuse vizează:
(a) garantarea unor standarde de recrutare adecvate pentru toţi magistraţii nou recrutaţi, indiferent de condiţiile de accedere în magistratură, prin uniformizarea modalităţilor de recrutare pentru cele două categorii de candidaţi pentru funcţia de judecător sau procuror (candidaţi cu experienţă în profesii juridice şi candidaţi fără experienţă în profesii juridice);
(b) revizuirea programului de formare iniţială a magistraţilor astfel recrutaţi, pentru a se asigura însuşirea competenţelor specifice exercitării funcţiei şi modificarea statutului acestei categorii de magistraţi în perioada formării iniţiale;
(c) verificarea însuşirii competenţelor specifice exercitării funcţiei la finalizarea perioadei de 6 luni de formare iniţială.

esentialul din materialul respectiv;)

am vazut la Tv ca dl. ministru al just ar fi propus desfiintarea a 24 de instante...
A trebuit sa plec brusc si inevitabil dupa ultimul mesaj, sorry.
La mine memoratul mere bine, cel putin codul penal atat partea generala cat si speciala il stiu ca pe Tatal Nostru. Acum lucrez la inbunatatirea informatiei din tratate.
Multumesc Domnului, am o memorie vizuala buna si am transformat-o si in memorie de durata prin foarte multe repetari, dar la un moment dat am crezut ca ma tampesc (le visam noaptea). Si totusi la examen am gresit pt ca m-am axat mai mult pe cod si mai putin pe tratate cand ar fi trbuit sa le echilibrez pe cele doua, iar asta s-a simtit. X-(
Dexia ai scris la un moment dat ceva si cred ca asta este solutia la intrebarea ta si a lui blaze (si a mea de altfel in ultima instanta): REPET PANA STIU SI DEVINE AUTOMATISM.
Oricum ar fi insa nu cred ca exista cineva care stie perfect tot ceea ce se cere pt acest examen. Pur si simplu e foarte multa materie si pe masura ce inaintezi tot se mai uita din cea peste care ai trecut.
O seara placuta va doresc.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
wolfman, utilizator
blacky78 a scris:

daxia0022 a scris:

[ link extern ] ...
l-am preluat de pe vechiul nostru topic ... daca-l cititi veti intelege ca examenul cu vechime ramane sigur ...

esentialul din materialul respectiv;)
am vazut la Tv ca dl. ministru al just ar fi propus desfiintarea a 24 de instante...

Multam blacky.
Cat despre propunerea d-lui ministru, cred ca nu prea e zdarvan la bibilica. Ultima oara cand am verificat era deficit de personal, acum nu mai este?
E deficit de magistrati, sunt supraaglomerati, dar e excedent de instante...=D>...daca desfiintam cateva, si ii inghesuim pe toti in cele care raman, cu infrastructura si logistica existente, ii bagam in 3 schimburi, sau in ture de 12 cu 24, ca sa nu se calce justitiabilii pe picioare , si sa poata da termene de pe o zi pe alta, in spiritul micii reforme... ce-mi place tara noastra...:stunned:
e cert trebuie sa tragem tare sa luam in primavara ca cine stie ce mai aduce viitorul ... la cum se schimba toate in tara asta orice e posibil ..

Si pt ca tot ziceam ca repetitia e mama invataturii, o speta pe civil

Prin testamentul intocmit, MO lasa fiicei sale, printre altele, un teren de 1000 mp dobandit in urma decesului sotului acesteia cu doi ani in urma
Dupa moartea testatoarei, reclamantul MG a solicitat, in contradictoriu cu parata ME, fiica lui MO, anularea legatului ce a avut ca obiect terenul in cauza, facand dovada ca in timpul vietii sotului lui MO, acesta i-a instrainat, printr-un contract de v-c necunoscut sotiei imobilul
Pronuntati o solutie in cauza.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)