avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Prezumtia de mandat tacit intre soti nu functioneaza la instrainarile de imobile, ca atare CVC este nul, CVC fiind necunoscut sotiei, se poate deduce ca nu a dat mandat special pentru instrainare, deci se respinge.
si daca te conditionez sa-mi raspunzi tinand cont numai de dispozitiile referitoare la legatul bunului altuia cum motivezi?
daxia0022 a scris:

Scarlet24 a scris:

daxia0022 a scris:

hello omule lup :D ... oboseala si la mine se resimte categoric ... eu nu prea am cum sa ma retrag ... copiii si serviciul ma fac sa merg inainte fara nici un fel de pauza.
Cu cititul sau mai bine zis recititul merg inainte dar intr-un ritm mai lent :sorry:
La fel merge si la mine repetatul.....incet....dar de saptamana viitoare sper sa fie mai bine. Joi voi av ea un proced personal de-al meu si sincer.....sunt cam gandita cu privire la ce si cum va fi
Apoi, invatatul va merge cu motoarele la maxim, numai sa stiu ce va fi joi:(

e ceva cu banca cumva? eu am pierdut in prima instanta, astept motivarea ca nu prea inteleg ce a fost in capul onoratei instante :O
daca vrei o mana de ajutor, scaneaza hot. si poate iti dau si eu vreo idee de cale de atac; poate ca experienta mea te poate ajuta cumva (cand am avut clienti cu banci, am castigat)....:(
si pt. ca abia acu' am intrat pe forum, va zic ca azi am facut decat "practica"....
in rest, am vazut ca voi faceti spete, grile...
hm, nu pot sa stau decat acasa....
daxia, ai vazut mesajul???
maine am din nou treaba....sper sa nu fie toata ziua....sa repet si eu ceva!!!:D
noapte buna!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)