avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
deci concluzia cu comisia rogatorie si se pare cu multe altele ... uitati de practica din instante, retineti cartile ca mai mult ne incurca :O
eu fiind din Oradea as prefera un post la parchetul din Oradea, mai ales ca adjunct e fosta mea indrumatoare de an si as mai sunt si fosti colegi de facultate ... in plus as prefera sa raman acasa din cauza copiilor, mai ales a fetei celei mari - e clasa a II a si e greu sa rupi un copil de scoala lui, de prietenii lui, de bunici ... dar daca ar fi sa plec din Oradea as vrea un oras linistit de munte - uite Sibiul mi-ar place foarte mult.
Sotul meu e jandarm - si cum zicea si el IJJ-uri sunt peste tot in tara.
Azi am o sedinta care probabil va fi lunga si plictisitoare... mai vorbim dupa ....
rexone a scris:

blacky78 a scris:

apropo de posturi:desi sunt din valcea, eu vreau post la Alba Iulia:P:D
este foarte frumoasa Alba Iulia!!!! n-am vazut (inca) instanta de acolo, dar in rest, este un loc frumos unde sa traiesti!
Hei, nu imi furati instanta de la Alba Iulia! De fapt, eu vreau mai degraba Judecatoria Campeni. In martie a fost scos post de judecator la campeni.
Mai bine bag invatat cat incape sa fiu sigura ca ajung judecatoare......la campeni
buna dimineata,
pana plec, in cateva minute sa va zic de comisia rogatorie din practica; in cod zice ca se ia prin rezolutie/incheiere; eu fiind la org.de cercetare, m-as fi asteptat sa gasesc o rezolutie.... din partea proc.care suprav.lucrarile dosarului....iaca nu! org.de cercet. superior celui care are dosarul, a dat o dispozitie care contine antet etc., zice cine e si ca vrea ascultarea martorului X, domiciliat in ..., cu urmatoarele intrebari.... asta e tot! cum v-am zis: in loc de un fir rosu si unul galben, am gasit unul verde si unul albastru.....:D
acu' ma duc la o expertiza in civil....astea se tin, de cand le stiu eu, de cod :P
dupa amiaza trebuie sa fac o plangere penala....:D
Infractiunea de santaj:
a. se retine in cazul in care o persoana constrange pe alta sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobandi in mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul
b. se consuma in momentul in care are loc constrangerea prin violenta sau ameninare
c. se retine in cazul in care o persoana constrange, prin orice mijloace, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobandi in mod injust un folos banesc, pentru sine sau pentru altul

Autorul da ca raspun corect varianta b. De ce nu e corect si a?
oare nu o fi o greseala?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)