avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
gofy a scris:

Asteptam sa vedem, desi nu pare a suna de bine
Te-ai apucat de invatat/repetat? Cum merge?
si nu inteleg...cei intrati conf.art.33, dupa care diferentiaza: cei cu vechime in profesii juridice, si cei fara ...:-/
si cand am atata vechime, daca dau exam.conf.33, cum mama....sa ma faci stagiar??? ca nu exam.de capacitate ma deranjeaza, ci "stagiar", si platit ....in conformitate:D
in cazul asta, ma duc si ma inscriu sa dau direct la inm :tooth:, nu dau mica reforma, nu dau spete, nu dau cedo si oj....si voi fi un cal batran-tanara speranta :happy:
grila e din Raducanu....
si eu cred ca nu vor apuca sa schime pana in primavara ... inca un motiv sa tragem tare ... am senzatia ca se tot strane latul ...
rexone a scris:

si nu inteleg...cei intrati conf.art.33, dupa care diferentiaza: cei cu vechime in profesii juridice, si cei fara ...:-/
si cand am atata vechime, daca dau exam.conf.33, cum mama....sa ma faci stagiar??? ca nu exam.de capacitate ma deranjeaza, ci "stagiar", si platit ....in conformitate:D
in cazul asta, ma duc si ma inscriu sa dau direct la inm :tooth:, nu dau mica reforma, nu dau spete, nu dau cedo si oj....si voi fi un cal batran-tanara speranta :happy:

acu cu plata da ... numai ca eu si ca stagiar as castiga mai mult ca acum :stunned:
referitor la INM sa stii ca daca nu erau copiii sigur incercam ... dar cu copiii mici ce sa fac, nu pot sa ma rup de ei, pur si simplu nu pot, sa ne mutam in bucuresti exclus, bursa aia de INM-ist +solda de jandarm redusa cu 25% nu ar ajunge ... scoala fetei ... nu nici gand... primavara e sansa mea ... ca de ultima mi-am batut joc fir-ar mama ei sa fie #-o
daxia0022 a scris:

bun v-ati urnit :D
1- e numai B - sanctiunea in cazul erorii - viciu de consimtamant (eroarea grava) este nulitatea relativa, numai in cazul erorii obstacol distructiva de vointa intervine nulitate absoluta
2 - termenul de gratie e un termen acordat de instanta, termen jurisdictional acordat debitorului - in cursul acestuia poate opera compensatia - deci raspuns bun e C
3 C

La 1 imi era mai teama asa ca am pus doar B si am pus bine. In rest ma bucur ca le-am pus bine.

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)