avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cocediere-plata concediului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cocediere-plata concediului

In situatia concedierii, exista un termen legal in care angajatorul iti poate plati concediile de odihna pe anii trecuti? Cum se pot recupera acesti bani, daca angajatorul nu vrea sa plateasca? Numai in instanta?
ma scuzati, dar sunt putin nelamurita. fac reclamatie la itm daca fisa de lichidare este semnata, sau nu are importanta, fac reclamatie chiar daca nu este semnata? abia dupa reclamatia la itm ma duc in instanta?
Mai am de recuperat salariul pe luna Octombrie si pentru CO neefectuat pe anul 2010.Incetarea CIM a fost cu acordul partilor la data de 8 Noiembrie 2010.Sa inteleg ca nu trebuie sa semnez lichidarea pana nu primesc banii? Normal ca patronul amana discutiile referitoare la salariu. Daca nu ne intelegem amiabil,care sunt pasii legali ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediu de odihna -restant si neefectuat viky56 viky56 Buna ziua Societatea la care am lucrat mi-a dat un preaviz de 20 zile in luna noiembrie2009 Anterior in luna august 2009 am efectuat CO partial, ramanand 4 ... (vezi toată discuția)
Incetare cim del_gf del_gf Daca a incetat contractul de munca pe 8 august, cand este obligat angajatorul sa faca lichidarea? Ce pot face in cazul in care amana acest lucru? Daca in anul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat erata erata Buna ziua Am lucrat la o firma cu contract partial de munca din 2010 luna mai, pina in 2012 luna februarie nu am avut nici o zi de concediu de odihna in ... (vezi toată discuția)