avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva

buna ziua, am o mare problema cu tva-ul intracomunitar
societatea x presteaza servicii catre o institutie publica din romania, dar serviciile sunt prestate in austria(spatiu intracomunitar), iar prin servicii se intelege transport cazare si organizare cursuri.
intrebarile sunt urmatoarele: cum emite societatea x factura catre instit.publica, cu tva separat, inclus, deductibil?
trebuie ca societatea x sa se inregistreze in registrul operatorilor intracomunitari?
Cel mai recent răspuns: maryannaduicu , utilizator 07:40, 6 Decembrie 2010
cred ca ar fi mai eficienta o discutie mai directa pe messenger.
maryannaduicu@yahoo.com
nu, multumesc.
cred ca ma confundati cu altcineva.

o zi buna!
ma scuzati, dar nu am vrut sa las o alta impresie,ca sa va raspund la intrebare, serviciile sunt: pachet servicii turistice( transport, cazare, masa) si organizare curs pregatire profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva servicii efectuate in strainatate. creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Am achizitionat servicii turistice in strainatate (transport avion, cazare, masa) de la o agentie de turism cu sediul in Romania - TVA 0%. Acum ... (vezi toată discuția)
Cota tva 9% turism georgeschiopu georgeschiopu In cazul in care avem un restaurant dat in locatie , in cadrul unui hotel , hotelul vinde pachete de cazare(cu mic dejun , demipensiune si pensiune ... (vezi toată discuția)
Factura fara tva ? kerekesmargo kerekesmargo o casa de copiii( non profit ,inregistrat ca platitor de tva) primeste bani de la o fundatie din UE (neplatitor de tva) pentru acoperirea cheltuielilor privind ... (vezi toată discuția)