avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma caruia a dat o declaratie.Ce consecinte pot fi, ma gandesc ca nu e cazul unui dosar penal desi furtul pana la urma e clasificat ca o infractiune??O amenda poate?Persoana este majora si destul de invarsta.Ast raspunsuri foarte repede.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:19, 2 Decembrie 2010
Fara antecedente penale,recunoastere fapta,prejudiciul mic,acoperit sunt circumstante pentru aplicarea unei amenzi administrative a procurorului,conform art.18/1 c.pen.
Poate fi chemat pentru audieri ,in general ,pentru completarea cerecetarilor
Puteti spune cat este aporx amenda.Maxim ma refer
Nu o sa ii dea nici un maxim, care este 50.000 lei.
Probabil 500, 800 sau 1.000 lei, cine stie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt hipermaket belle30 belle30 buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)
Furt Leylia Leylia Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt. Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)
Furtul ContSters75393 ContSters75393 Buna .O sa va relatez in rindurile de mai jos un caz de furt si astept niste raspunsuri din partea dvs. 3 baieti intr-o seara de sambata se duc si fura din ... (vezi toată discuția)