avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stramutare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stramutare dosar

daca o persoana este arestata, procesul de fond nu s-a incheiat, acum doreste stramutarea dosarului avand in vedere tot ceea ce s-a intamplat in cursul procesului pana acum, nu s-a judecat corect neluandu-se in calcul ceea ce exista la dosar, judecatoarea nici macar nu s-a uitat cu atentie peste continutul dosarului, daca se va aproba cererea de stramutare, inculpatul va fi mutat definitiv si din penitenciarul unde se afla in prezent?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:49, 10 Decembrie 2010
Din nefericire pentru dvs,acesta nu poate fi considerat un motiv legal pentru a se admite o cerere de stramutare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa ruonscalafat ruonscalafat As vrea sa stiu ce pedeapsa ar putea primi o persoana pentru urmatoarele infractiuni: ucidere din culpa (cu alcool), parasirea locului accidentului, daca pana ... (vezi toată discuția)
Stramutare luminel luminel Speta se adreseaza onoratilor avocati si juristi cu multe drumuri pe la İCCJ Un dosar la o judecatorie din provincie, avand ca obiect pretentii ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)