avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROCES PENTRU CALOMNIE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROCES PENTRU CALOMNIE

Buna ziua! Mi s-au adus diverse acuzatii chiar cu politie implicata si as dori sa stiu cum pot sa pun capat acestor acuzatii false. Politia nu a putut face nimic deoarece acuzatiile erau nefondate, dar am observat ca nu a fost destul doar sa ignor persoana respectiva. Trebuie sa fac ceva. De aceea as dori sa stiu cat aproximativ ar costa sa intentez un proces pentru calomnie si ce ar implica acesta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: geo600 , utilizator 13:51, 2 Decembrie 2010
Multumesc mult! Apreciez mult sfaturile Dvs. si consider ca imi vor fi de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios Dana Marin Dana Marin Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului de a studia si amenintare cu moartea LAURA-ELENA LAURA-ELENA De cateva zile ma ameninta o doamna despre faptul ca eu si sotul acesteia avem, in viziunea ei, o relatie extraconjugala. Precizez ca noi doi suntem colegi ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta de politist cu acte false thecreator88 thecreator88 buna ziua, acum cateva saptamani am cumparat o masina inscrisa pe bulgaria de un ofiter de politie ,care este si samsar de masini , ulterior am vazut ca ... (vezi toată discuția)