Buna ziua,
Eu si oamenii din subordine am mai avea de executat un rest de 15 zile concediu odihna din anul 2009. In luna ianuarie 2010 am fost chemati la munca din concediu cu rechemari (s-a intrerupt concediul dupa 7 zile ).Intrebarea este : mai avem dreptul sa ne luam zilele restante de concediu pe 2009? Si pe urma sa luam zilele de concediu din 2010 sau ne trimit direct in concediu din anul 2010 iar cele pe 2009 raman "pentru patrie si popor".
Banuiesc ca este o gluma . Crezi ca eu nu vreau sa am concediu ca toata lumea ? De zece ani de cand lucrez la firma asta (1999) ,doar din 2007 am norocul sa fac concediile in luna ianuarie("o placere deosebita" ) .Pana atunci nici nu apucam sa le fac imi dadeau banii in mana si bagam munca ca "mig-ul in picaj" .
Am facut cerere pentru efectuarea zilelor de concediu ramase neefectuate .Daca nu mi-o aproba fac o sesizare la ITM caci mai am si 2 luni cu 10 ore pe zi si 8 ore in zilele de sambata lucrate, la care nu mi-a platit decat programul normal de 8 ore (40 ore pe saptamana).
Oricum multumesc tuturor pentru bunavointa de a ma ajuta cu un sfat ,va doresc sarbatori fericite si o zi mai buna decat cea de ieri si mai proasta decat cea de maine .