avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru cine doreste sa ma ajute. Cum este platit un salariat care din motive medicale, cu avizul medicului, lucreaza doar 6 ore pe zi in loc de 8? Si daca se poate va rog, neaparat baza legala! Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Magdalena Mirela , utilizator 14:54, 2 Decembrie 2010
Apoi aplicati Art.103(2) Codul muncii.
Aveti dreptate, va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru femei însărcinate Lav_28 Lav_28 Buna ziua, Am o întrebare: spuneți-mi, vă rog, daca o femeie însărcinată are programul de lucru redus la 6 ore (pe baza adeverinței de la medicul ... (vezi toată discuția)
Recucerea orelor de program Plainiceanu Plainiceanu care este baza legala pentru reducerea programului de lucru de la 8 ore la 6 orepentru salariatul care a are probleme de sanatate certificate de documente ... (vezi toată discuția)
Reducere program gravida ALLEXANDER11 ALLEXANDER11 Buna ziua, Am un contract de 8 ore și unul de 4 ore , daca solicit aplicarea acelei reducere de 1/4 voi lucra 6 ore și la celălalt job 3 ore? Va ... (vezi toată discuția)