avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

Ma numesc Ana Enea, In luna februarie 2011 implinesc 56 ani si am o vechime in cimpul muncii (cu plata la zi a asigurarilor) de 34 ani. Vreau sa stiu daca ma pot pensiona anticipat si in ce conditii.
Nu doresc sa ma pensionez din cauza ca nu as dori sa mai lucrez, dar la unitatea la care lucrez in prezent incep sa se faca restructurari masive. Daca ies in somaj, la virsta mea nu mai gasesc alt loc de munca si din acest motiv m-am gindit la mensionare anticipata.
Va multumesc si astept raspunsul dvs.

Cu stima
Ana Enea
0721 234808
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:50, 8 Decembrie 2010
Bruta a scris:

sursa: CNPAS si Casele teritoriale de pensii (vb personal)

Eu v-am intrebat de un temei legal. Si eu am aceleasi surse. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As fi putut sa beneficiez de pensie anticipata partiala anul acesta? lani lani va rog sa ma lamuriti in problema pensiei anticipate partial: in anul acesta in noiembrie am implinit 55 ani. sunt o persoana de sex feminin cu vechimea de 34 ... (vezi toată discuția)
Cerere pensionare anticipata gpana gpana Indeplinesc conditiile pentru pensionare anticipata partiala si doresc sa ma pensionez incepand cu 01.01.2011, indiferent prin ce lege a pensiilor (noua ... (vezi toată discuția)
Legea 118/2010 odishor odishor Astazi 30 iunie a aparut in MO , dupa ora 15,00 , Legea 118/2010, in care ART.10(1) -Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei legi, in sistemul public ... (vezi toată discuția)