Buna seara...As dori sa incep sa va povestesc mai pe scurt:
Mama mea mai are inca 4 surori, acum 3 ca una din ele a murit de curand...Ele au de impartit partea de casa si pamanturile lasate de cei batrani care au murit,iar una dintre matusi s-a dus la primarul din comuna sa faca actele pe casa parinteasca si pamantul din partea mamei lor si a luat-o pe fiica ei sa semneze si sa jure ca numai sunt alti mostenitori...adica ca nu mai are nicio sora,dar ele sunt5....4
Cum se poate asa ceva?Ce pot face pentru a ne recupera partea?
În fața cui să fiți credibili? :O da ce treabă are satul? Mergeți la un notar care are competență teritorială pentru dezbaterea succesiunii, solicitați să verifice certificatul de deces la camera notarilor de care aparține și dacă există o soluție dată mergeți în instanță. Instanța va cere dosarul de la cameră și... va fi destul de lung procesul, e adevărat.
am avut o situatie asemanatoare si s-au anulat 3 certificate de mostenitor asa ca mergeti la un avocat si descideti proces cu nulitate absoluta .......la mine a durat 1 an procesul.Succes !
Impartire mostenire
trompy
Buna seara ! Am nevoie de ajutorul Dumneavoastra
In urma cu 10 ani bunicii din partea mamei au decedat,acestia detineau cateva hectare de pamant .Mostenitori ... (vezi toată discuția)