avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modificarea Legii nr. 188/1999, aprobata de Camera in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modificarea Legii nr. 188/1999, aprobata de Camera in 30.11. 2010!

Buna ziua !
La sedinta Camerei deputatilor din 30 noiembrie, s-a aprobat proiectul de modificare a Legii 188.1999.
Va rog, cine s-a uitat pe modificarea art.86, respectiv abrogarea art.94 litera m , ce a inteles ???? este adevarat ca functionarul public trimis in judecata penala, poate fi doar mutat, cu pastrarea drepturilor salariale, pe timpul judecatii? sau poate fi suspendat din functie, dar i se acorda o indemnizatie egala cu salariul de baza? Daca este asa, aceasta lege se aplica retroactiv, sau doar pe viitor? eu sunt suspendat din functie conform art.94 litera m, ce se va intampla daca aceasta modificare va fi aprobata ?
:O please, un raspuns ! va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
mjion, utilizator
Cel mai recent răspuns: tasenelu , utilizator 22:45, 31 Ianuarie 2011
Din informatiile primite de la Camera Deputatilor nu a fost pe ordinea de zi aceasta modificare a lg 188/1999 si nici nu a fost identificat vreun proiect in acest sens, respectiv de modificare a art.86din l 188/1999. Poate sa demonstreze cineva care e
In lg 285/2011 la art 3 se mentioneaza: de prevederile art 1 si 2 beneficia si functionarii ale caror raporturi de serviciu sunt suspendate conf. legii si care
si-au reluat activitate in anul 2011
Ce se poate intelege despre functionarii suspendati si care nu-si reiau activitatea in 2011?
Conf. lg. 330/2009 aveau dreptul la o indemnizatii toti cei suspendati.
Cum se va aplica acum? Stie cineva sa dea un raspuns sau este un subiect care nu afecteaza prea multe persoane?
Informatia dvs. este falsa . Si eu sunt interesat de acest lucru dar nu se confirma nimic din ceea ce scrieti dvs.
cel mai bine ar fi sa verificati sursa si dupa aceea sa cereti lamuriri.
tasenelu a scris:

Informatia dvs. este falsa . Si eu sunt interesat de acest lucru dar nu se confirma nimic din ceea ce scrieti dvs.
cel mai bine ar fi sa verificati sursa si dupa aceea sa cereti lamuriri.

da, se pare ca a fost falsa informatia, dar pentru o verificare va rog sa va interesati la sedlex la vasile marica, de acolo am avut informatia, poate este doar un proiect???
proiectul de modificare a legii 188/1999 nici macar nu a fost discutat in sedinta de guvern se afla la Directia Pregatire Sedinte de Guvern tel.021/3143400 de unde mi s-a comunicat ca se pot da relatii. Rugati-l pe dl. Marica sa va dea informatia exacta si apoi pe forum sau intrebati direct dvs. Eu v-am dat informatia exacta , daca va intereseaza actionati. Daca si eu voi afla ceva voi scrie pe forum.
multumesc

Alte discuții în legătură

Modificarea raportului de serviciu in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani simonabucur simonabucur As dori sa intreb care este procedura in cazul in care o persoana este suspendata din functie la initiativa acesteia, pentru cresterea copilului pana la doi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea functiei unui functionar public ContSters278216 ContSters278216 Buna ziua, sunt functionar public la o comuna, am avut promovare in functie in luna februarie 2013 cu f.b., calificativul in ultimii 2 ani f.b. nu am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare functionar public lyony lyony sefu doreste sa ma mute temporal in al compartiment. poate sa ma mute fara acordul meu ? a spus ca imi da o decizie in acest sens si daca nu o respect ma ... (vezi toată discuția)